"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen + 11 =

14 + 19 =

Aveți prea multă îmbrăcăminte și prea puțin spațiu și considerați că nu aveți altă soluție decât să le uscați în casă? Renunțați definitiv la acest obicei, întrucât uscarea rufelor poate provoca potrivit specialiștilor atât reacții alergice cât și crize de astm.

loading...

Mucegaiul se dezvoltă în spații umede

De ce este atât de important ca lucrurile să fie uscate în spații deschise? Oamenii de știință spun că zonele umede încurajează formarea mucegaiului care la rândul eliberează spori care fac extrem de rău sănătății noastre.

Mai mult de atât, nu trebuie nici să depozitați hainele în dulapuri unde există umezeală și nici să le înghesuiți. Pentru a aerisi cum se cuvine baia, bucătăria sau alte spații deschideți cât mai larg ferestrele.

Pentru ca în interior să fie menținută umiditate scăzută, folosiți un purificator de aer sau un umidificator. Nu uitați că atât cei mici cât și adulții se pot îmbolnăvi de astm, ca urmare a inhalării particulelor de praf sau mucegai.

Din nefericire, odată ce boala s-a instalat, nu există nici un tratament care să  o vindece. Crizele se ameliorează doar cu medicamente antiinflamatorii și bronhodilatatoare.

Citește aici 17 semne ale bolilor provocate de mucegai!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.