"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

10 + 9 =

17 − 12 =

La marginea Piteștiului, în marginea pustietății, o construcție bizară, de dimensiuni uriașe, îi dă fiori oricărui trecător. Este  o piramidă din metal și sticlă, o copie a piramidei lui Keops, ridicată la scară de 1:10, în anii 80.

loading...

Cândva, această piramidă, singura din lume cu stație de epurare a apei, a fost un laborator de cercetare avansată, dar astăzi acolo domnește uitarea.

Cine a fost în spatele acestei incredibile construcții?

O capacitate în domeniul biologiei, dr. Marioana Godeanu, șefa unui colectiv de cercetare la Institutul Central de Biologie, care începuse un experiment de avangardă. De ce a ales dr. Godeanu ca acest laborator să fie în formă de piramidă?

Pentru că făcea parte din categoria celor care voiau să dezlege enigma coloșilor. Se spune că stația de epurare funcționa în perioada comunistă la capacitate maximă, iar plantele creșteau miraculos, ba chiar s-ar fi deschis noi direcții de cercetare în industria farmaceutică.

Femeile care nu puteau face copii, au devenit mame

Umblă și acum vorba că toți cei care intrau în interiorul piramidei de la Pitești aveau doar senzații de bine și liniște și că ar fi existat paznici bolnavi care, dormind în piramidă, s-au însănătoșit uimitor.

Pe de altă parte se crede că au existat multe femei sterile, care, după ce au pășit în piramidă au devenit mame.

Potrivit oamenilor de știință, energia piramidei stimulează vitalitatea și intensifică puterea de reacție a organismului, ceea ce duce la accelerarea procesului de vindecare și încetarea durerilor.

Citește aici despre însemnătatea sacră a piramidelor!

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.