"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

8 + nine =

eleven − 3 =

Cărțile de tarot par să fi existat de când lumea. Au fost considerate ghidarea spirituală legitimă. Nu toată lumea crede în ele, însă conceptul pare să fie real.
Astrologia ne-a învățat că poate merge mână în mână cu tarotul, astfel că azi le vom asocia și îți vom spune câte ceva despre personalitatea ta.

loading...

1. BERBEC: ÎMPĂRATUL

Împaratul reprezintă conducerea, simbolul masculinităţii. Puterea şi autoritatea, te definesc, iar seriozitatea ta impune respect. Tronul împăratului este decorat cu coarne de berbec care reprezintă agresivitatea, dar şi puterea intelectuală.

2.TAURUL: HIEROFANTUL

Această carte reprezintă credinţa, atât religioasă cât şi de altă natură. Mai este numit şi învățătorul, dar Hierofantul este de fapt persoana care deţine cunoştinţe “intezise” sau “secrete”. Ești o persoană stabilă, înţeleaptă, cu acțiuni lente dar sigure.

3. GEMENI: ÎNDRĂGOSTIȚII

Este o carte cu o imagine puternică, semnificând nevoia de a face alegeri în funcție de opțiuni posibile, fără ezitare. Îndrăgostiții reprezintă relaţiile din viaţa ta, mai ales cele intime. Sugerează dragoste, viaţă şi fericire, dar ca orice carte, are şi aspecte negative. Şarpele simbolizează cedarea ta în fața ispitei.

4. RAC: FAETONUL

Persoanele născute sub semnul Faetonului sunt inteligente și își folosesc foarte bine abilitățile mentale. Această carte reprezintă progresul lent şi constant, dar şi sensibilitate emoţională, elemente specifice zodiei rac. Ai mare grijă la îndeplinirea unor îndatoriri şi acceptarea sau chiar îmbrăţişarea efortului care te duce pe drumul spre succes.

5. LEU: PUTERE

Cartea Puterii este simbolizată prin imaginea unui leu, astfel că nu este de mirare faptul că reprezintă această zodie. Semnifică armonia dintre puterea şi “energia” interioară, forţa, dar și stăpânirea şi îmblânzirea. Femeia de pe această carte poate deschide gura leului fără efort, simbolizând tocmai capacitatea de a îmblânzi forţa.

6. FECIOARA: EREMITUL

Eremitul este cartea nevoii de singurătate, pentru a te reculege, pentru a analiza şi a înţelege mai bine, atât pe tine, cât şi pe ceilalți. Reprezintă zodia fecioarei, o zodie atentă la detalii, la propriile trăiri şi experienţe, dar şi însetată de cunoaştere.

7. BALANȚĂ: JUSTIȚIE

Balanțele simt nevoia de a fi libere și corecte. Ele cred în egalitate și înțeleg că toți cei din jur au dreptul să greșească.

8. SCORPION: MOARTE

Această carte nu se referă la moartea fizică, este simbolul finalurilor, al schimbărilor şi transformărilor, dar şi al necesităţii de a pune capăt unei acţiuni pentru a lăsa locul unui nou început. Zodia scorpionului este reprezentată perfect de această carte.

9. SĂGETĂTOR: CUMPĂTARE

Această carte se referă doar la echilibru. Reprezintă stabilitate și securitate. Ea poate face referire și la zbuciumul săgetătorului din viața de zi cu zi. Trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ!

10. CAPRICORN: MALEFICUL

Cartea Maleficului reprezintă viciile, excesele şi dependenţele. Este de asemeni simbolul sentimentelor neconfruntate, care opresc evoluţia în viaţă, dar şi al ispitei de a renunţa la morală pentru a atinge culmi înalte. Maleficul este cartea reprezentativă pentru zodia capricornului şi pentru obsesia de a câștiga bunuri materiale, putere şi interese ascunse.

11. VĂRSĂTOR: STEAUA

Steaua este cartea care semnifică speranţa, înţelepciunea şi înţelegerea dincolo de partea fizică. Are o puternică influenţă asupra viitorului şi determină modul în care fiecare demers din prezent ne construieşte viitorul. Zodia reprezentată de această carte este Vărsătorul, semnul orientat către viitor şi progres.

12. PEȘTI: LUNA

Luna este una dintre cele mai complexe cărţi de tarot. Semnifică profundul psihicului, puterea intuiţiei, iluzia, dar şi temerile. Este cartea reprezentativă pentru zodia peşti, un semn sentimental şi intuitiv.

Sursa foto: wischik.com

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.