"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 − one =

one × two =

Scorpionii în 2018 îl au pe marele benefic, Jupiter, oaspete în domiciliu. Acesta va aduce glorie, un plus de imagine, statut social, reputație, recunoșterea meritelor și a muncii depuse în ultimii ani, toate acestea doar dacă veți alege să vă asumați și multe responsabilități.

loading...

Carieră

Nativii Scorpioni vor ajunge, anul viitor, mai departe în carieră decât au făcut-o vreodată. Este momentul perfect pentru Scorpion să își înceapă propria afacere sau o nouă afacere. Îndrăznește să ai aspirații mari și nu pleca urechea la comentariile negative ale celor din jur. Arată că ești hotărâtă să urci treptele carierei și să muncești din greu pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Dragoste

Din câte se pare, sectorul amoros și cel social nu se numără printre sectoarele de viață care te solicită prea mult anul acesta. Este drept că pot surveni schimbări, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, dar cert este că lucrurile evoluează. Depinde de tine dacă se îndreaptă într-o direcție bună sau deriază ușor-ușor de la ruta prestabilită.

Bani

Sectorul financiar și profesional se numără printre domeniile de viață care constituie și anul acesta o prioritate pentru tine. Cu toate că te vei confrunta cu provocări destul de multe, vei simți negreșit că eforturile tale n-au fost în zadar. Caută să dai dovadă de profesionalism și simț de răspundere în orice întreprinzi în perioada următoare.

Sănătate

După câțiva ani în care ai trecut prin tot felul de provocări pe acest plan, se întrevede un 2018 în care acest aspect de viață pare să te preocupe mai puțin. Cu toate că nu au dispărut toate motivele de îngrijorare, cert este că ești pe cale cea bună către atingerea unui nivel de echilibru din punct de vedere fizic și emoțional. Rămâi totuși pe poziții.

Familie

În primele trei luni ale anului, se anunță o perioadă bună în raport cu rudele apropiate și familia. Atmosfera dintre voi pare una încărcată de pace și armonie, semn că astrele nu vă pun gând rău în acest trimestru. Până și între tine și copii lucrurile merg cum nu se poate mai bine, indiciu cum că ați reușit să vă acceptații unii pe ceilalți cu succes.

Vezi aici și horoscopul pe luna Decembrie prezentat de astrologul Vlad Daia

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.