"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Știai despre această super putere a pisicilor? Pisica este un simbol cu semnificații multiple în diverse culturi și timpuri ale lumii, reprezentând atât puterea solară cât și pe cea a lunii, precum și splendoarea nopții.

Trecând totuși peste aceste detalii, culoarea blănii pisicii  are o anumită semnificație, ce ne influențează și ne poate ține departe de energiile negative.

Ce culoare are blana pisicii tale? Știai că nuanța ei poate fi atât de importantă? Să le luăm pe rând și să le discutăm!

Blana neagră: are puterea de a proteja și, în ciuda tuturor superstițiilor, felinele de culoarea neagră preiau energia negativă și o elimina, conferând înțelepciune și discernământ.

Roșcată: Indiferent de sex, pisicile cu blana de această culoare aduc bani și bunăstare.

Gri: Pisicile cu blana gri aduc dragoste, fericire, noroc, precum și stabilitatea emoțională.

Albă: Aceste pisici au puteri de vindecare!

Siameza: Are o culoare regală și aduce faimă, succes, longevitate, și energie Yang.

Pisica în trei culori este zeița supremă. Se spune că poartă noroc, păstrează casa și familia ferite de rău, aduc fericire și prosperitate.

Alb-negru, portocaliu-alb, gri și alb: Pisicile cu blana în două culori sunt foarte prietenoase și aduc energie, înțelepciune și înțelegere!

Auriu, maro-auriu este o pisică jucăușă, înțeleaptă, regală, care are har, ajutându-te să atragi înțelepciunea.

Pisica în dungi  este aducătoare de noroc, fericire și pozitivism.

Vezi aici cum pisicile pot vedea spiritele? Să vedem ce au de spus oamenii de știință!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.