"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × 4 =

eleven + 12 =

Femeia Alfa este puternică, independența, uneori intimidantă, foarte sigură pe ea și curajoasă. Ea știe ce își dorește de la viață, în special în relația de cuplu, așa că nu se poate îndrăgosti de un bărbat care nu îndeplinește o serie de calități.

Femeia Alfa este independentă, confidentă și îi place să dețină frâiele într-o afacere sau o relație. De cele mai multe ori, traiul și relația cu o astfel de femeie nu este simplu, iar bărbatul care o va avea alături trebuie să știe câteva lucruri esențiale despre ea.

Femeia Alfa te va trata cu respect și se așteaptă ca și tu să faci la fel. Are grijă de ea și nu va sta alături de cineva care are tendința de a o trage în jos. Îi plac partenerii care îi respectă deciziile, o încurajează și au încredere în ea.

Iată care sunt așteptările femeii Alfa de la un bărbat puternic:

Are nevoie de un partener

Are nevoie de cineva care să tragă în aceeași direcție cu ea. Un partener pentru femeia Alpha înseamnă cineva care are propriile opinii, care are proprii bani și care nu este extrem de orgolios. Are nevoie de cineva care să meargă la pas cu ea, nu în fața și nu în spatele ei.

Are nevoie de un om educat

Are nevoie de conversație inteligentă. Indiferent că este vorba de știri curente, spiritualitate sau ezoterism, femeia Alpha are nevoie de cineva care este la curent cu orice subiect în vogă sau cu orice informație care ține de cunoștințe generale.

Are nevoie de respect

Vrea să știe că ai încredere în deciziile ei. Odată ce a luat o decizie nu o contesta! Are nevoie să îi respecți limitele și spațiul, și cel mai important lucru nu o minți indiferent care ar fi motivul! Are nevoie de cineva care să o respecte indiferent cât de supărată este, cineva care să o susțină și cineva care să nu o ridice pe un piedestal (de pe care oricum va cădea la un moment dat).

Are nevoie de independența ei

Femeia Alpha trebuie să fie lăsată să se bucure de prietenii ei, de pasiunile ei și de orice vrea ea să facă. Adică, dacă ești o persoană cicălitoare, care nu poate sta singur câteva ore, nu ai ce căuta lângă ea. Femeia Alpha are nevoie de un partener care să trăiască și în afara relației, care să aibă prieteni și pasiuni externe vieții de cuplu.

Are nevoie să fie pusă la locul ei

Trebuie să îi reamintești din când în când, că nimeni nu e perfect, că oricine poate face greșeli fără să fie și nesimțit. Femeia Alpha are nevoie de cineva care ”să o țină în frâu atunci când e cazul”.

Ea este femeia care se impune prin simplă prezența, prin autenticitate, prin încredere de sine și curaj. Este femeia lider, este femeia care schimbă lumea. Prețuiți și onorați fiecare femeie alfa din viață voastră!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.