"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Diabetul reprezintă o afecțiune extrem de comună care afectează tot mai multe persoane și care necesită multă atenție. La persoanele care suferă de diabet, pancreasul nu mai produce suficientă insulină, sau corpul nu este capabil să utilizeze în mod corespunzător insulină deja existentă.

Tipuri de diabet

Există trei tipuri de diabet: Diabet 1, Diabet 2 și diabetul gestațional.

Diabet zaharat 1, care este, de asemenea, numit diabet zaharat juvenil apare atunci când sistemul imunitar este atacat din greșeală și distruge celulele beta ale pancreasului, care fac insulina.

PUBLICITATE

Diabet zaharat 2 este numit diabet zaharat de debut la adulți și se produce atunci când organismul nu este capabil să utilizeze în mod corespunzător insulina, care este eliberată sau nu produce suficientă insulină.

Diabetul gestațional apare în timpul sarcinii, mai ales in al doilea trimestru de sarcină.

Cum tratează frunzele de mango diabetul

Delicioase, sățioase, răcoritoare, surse excelente de vitamine și minerale, fructele de mango ar trebui să se regăsească în alimentația de baza a oricărei persoane care își dorește să prevină și să amelioreze anumite afecțiuni.

PUBLICITATE

Cu toate acestea, puțini dintre noi știm că și frunzele fructului de mango au numeroase beneficii pentru sănătate. Acestea reprezintă, deopotrivă, o sursă bogată de vitamine (A, B și C). Iată, așadar, câteva întrebuințări ale frunzelor de mango!

Tratează diabetul

Diabetul reprezintă o afecțiune extrem de comună care afectează tot mai multe persoane și care necesită multă atenție. La persoanele care suferă de diabet, pancreasul nu mai produce suficientă insulină, sau corpul nu este capabil să utilizeze în mod corespunzător insulina deja existentă.

Reduc tensiunea arterială

Dizolvă pietrele la rinichi

Ajută sistemul respirator

Ce ai de făcut?

Ai nevoie de 10-15 frunze de mango (este posibil să găsești în magazinele de tip plafar). Fierbe-le seara într-o cană de apă și lasă-le să stea până dimineața. Înainte de micul dejun strecoară apa și bea-o. Poți utiliza și frunze uscate dacă nu ai la dispoziție unele proaspete. Cura trebuie urmată cel puțin 60 de zile, pentru cele mai bune rezultate.

PUBLICITATE

Frunzele de mango sunt bogate în enzime, vitamine și substanțe antioxidante și contribuie din plin la îndepărtarea simptomelor generate de diabet. Pe lângă diabet, acest ceai preparat din frunze de mango poate trata insomnia, venele varicoase, problemele digestive, astmul și răcelile.

Folosește acest ceai, atât ca tratament preventiv, cât și ca tratament pentru diabetul sau afecțiunile enumerate mai sus, deja instalate.
Nu renunța la tratamentul pe care ți l-a recomandat medicul!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]