"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × two =

1 × 2 =

Există numeroase motive pentru care se adună energie negativă în casă dumneavoastră. Tocmai de aceea, vă prezentăm cele mai bune metode pentru a scăpa de această încărcătură, cu eficiență maximă…

Puneți sare în colțurile casei, la ferestre și la intrare

Când vă simțiți deprimați în propria dumneavoastră locuință, agitați și încercați să stați cât mai puțin timp acasă, cel mai probabil locuința dumneavoastră e încărcată cu energie negativă.

Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le faceți urgent este să puneți sare în toate colțurile camerelor, dar și la ferestre și la intrare. Pentru un efect maxim, puteți pune lângă sare și o monedă care să conțină cifra 5. De asemenea, curățați ușile și ferestrele cu un amestec obținut din apă, suc de lămâie, oțet alb și sare.

Așezați în fiecare cameră turmalină neagră

Un ritual folosit de mii de ani pentru arderea energiei negative este să ardeți salvie. Deschideți toate ferestrele și ușa de la intrare, aprindeți salvie uscată și așteptați câteva secunde ca fumul să crească în intensitate apoi plimbați-vă prin toată casa. Ritualul acesta are efect de lungă durată…

Un cristal folositor în absorbția energiei negative din locuința dumneavoastră este turmalina neagră pe care trebuie să o așezați în fiecare cameră a casei. Turmalina neagră are totodată rolul de a absorbi atât undele electromagnetice cât și radiațiile nocive dar și negativitatea și anxietatea din corpul dumneavoastră.

Vezi aici cele 7 plante care atrag bunăstare și fericire în casă!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.