"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × two =

5 + 9 =

Fiecare om este diferit, dar se pare că forma feței poate spune multe despre modul în care acționăm în viață sau despre personalitatea noastră…

loading...

Să vedem, tu cărui tip te încadrezi?

Fața ovală

Fruntea este mai lată și pomeții accentuați. Persoanele cu față ovală știu să aleagă cuvintele potrivite, pentru situațiile potrivite și au o putere aparte de a-i calma pe cei din jur. De cele mai multe ori se concentrează prea mult pentru a face lucrurile perfect și sunt afectați de părerea celor din jur despre ei.

Fața în formă de diamant

Această față are o formă de pară, iar experții sunt de părere că este cea mai rară formă de față întâlnită. Aceste persoane își doresc să dețină controlul absolut și cele mai multe dintre ele ajung să aibă succes în viață.

Fața rotundă

Laturile feței sunt egale, iar pomeții sunt proeminenți. Persoanele cu fața rotundă sunt comunicative, blânde și generoase. Le pasă în permanență de cei din jur, însă ajung să aibă de suferit tocmai din această cauză. Aceste persoane trebuie să înțeleagă că nu depinde totul de ele și nimeni nu este mai important, decât propria persoană, în viața lor.

Fața pătrată

Aceste persoane au pomeții și maxilarul foarte pronunțate. Sunt firi inteligente și analitice. Se aventurează în proiecte mărețe și le duc la bun sfârșit.

Fața în formă de inimă

Aceste persoane au fruntea proeminentă și bărbia subțire. Sunt persoane puternice și nu se lasă până nu își ating țelurile în viață. Totuși, bunele lor intenții nu ar trebui interpretate greșit de cei din jur. Sunt firi intuitive și creative.

Forma feței alungită

Contururile feței sunt fine, iar pomeții sunt proeminenți Aceste persoane sunt atente la detalii și încearcă să facă mereu lucrurile în modul lor. Execută activități de calitate și au o precizie asemeni ceasurilor elvețiene. Comunică bine, însă uneori cuvintele lor pot fi interpretate greșit.

Descoperă-ți forma feței și spune-ne dacă aceste particularități ți se potrivesc.

Descoperă-ți personalitatea în funcție de cum dai mâna!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.