"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × 5 =

4 − four =

Cum iarna și-a intrat în drepturi, nici bolile de sezon ca bronșita sau sinuzita nu stau cuminți. Ce remediu le stopează? Cu siguranță, borșul!

loading...

Ține tuberculoza departe

Consumați două căni de borș zilnic, atât pentru vindecare cât și pentru a preîntâmpina agravarea bolii sau recidivele. Se fac cure de trei săptămâni, timp în care borșul se administrează cu un sfert de oră înainte de masă. Licoarea este o adevărată minune și în ceea ce privește tuberculoza, dovedindu-se un adjuvant de excepție, deoarece substanțele active conținute de borș blochează dezvoltarea bacililor care provoacă maladia. În acest caz bolnavilor li se recomandă să bea în fiecare zi o jumătate de litru de borș, pe stomacul gol, înainte de mesele principale.

Cel mai bun leac pentru oboseala cronică

În cazul celor care suferă de alcoolism sau au băut peste măsură, borșul este un leac excepțional.  Pentru a scăpa de mahmureală și simptomele specifice acesteia, adică  amețeala, durerea de cap și senzația de vomă este de ajuns să consumați un litru de borș. Mai mult, cine este dependent de alcool și consumă borș frecvent, scapă de această meteahnă. Nici oboseala cronică nu rămâne nepedepsită când borșul intervine. Pentru regivorarea rapidă a organismului și a sistemului nervos se recomandă o jumătate de litru de borș.

Vezi aici cum poți scăpa de răceală folosind ghimbir!

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.