"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

16 + 2 =

five × 3 =

 

loading...

Un articol de astrolog Vlad Daia

Jupiter a intrat în casa ta a opta de la sfârșitul anului 2017 și va sta aici aproape întreg anul, care îți va aduce lumină peste lucrurile ascunse, peste subiectele taboo și pe intimitatea ta, modul în care vezi intimitatea, ce îți dorești cu adevărat, fără a ține cont de ceea ce cred ceilalți, iar dorința ta de a te debarasa de inhibiții va deveni din ce în ce mai acerbă.

Este o perioadă favorabilă pentru a face împrumuturi sau de a te baza pe resurse exterioare ție, poți rezolva probleme când vine vorba de acte, taxe, impozite și moșteniri, iar acum este momentul oportun de a face investiții spontane, dar probabil cu ajutorul unui împrumut financiar, este momentul să lași grijile la o parte și să mergi pe propria intuiție.

Saturn se va afla tot anul în zodia sa de domiciliu, Capricornul, care te va face să-ți remodelezi viziunea asupra statutului social și asupra carierei. Este momentul să dai dovadă de seriozitate, să construiești ceva durabil și să îți demonstrezi maturitatea și integritatea când vine vorba de jobul tău.

Poți avea responsabilități mai mari, șefii tăi pot cere din ce în ce mai mult de la tine…nu este cea mai favorabilă poziție când vine vorba de carieră anul acesta, dar este timpul să pui osul la treabă, iar peste nu mulți ani, rezultatele se vor vedea.

Uranus va ieși ușor ușor din semnul tău, unde se află de câțiva ani, și te obligă la schimbări continue, și se va muta în casa banilor tăi, unde te va face să-ți schimbi atitudinea față de bunurile materiale, față de bani, față de scara ta de valori și față de modul cum te valorifici pe tine.

Alături de Saturn, te vor face să ieși în evidență, să-ți arăți calitățile și să te lupți pentru poziția ta, cu așa aspecte, nu-ți prea poate sta nimeni și nimic în cale, doar tu poți să-ți pui piedici, contează doar să perseverezi și să ai răbdare. Sigur că există și șansa schimbării carierei în acest an, deoarece Berbec fiind, nu toți aveți răbdare să avansați, așa că este posibil să cauți să-ți schimbi acum situația actuală și să pornești către zări mai mulțumitoare.

Primele două eclipse din an, de la începutul lunii Februarie, te vor împinge să-ți regândești relațiile de iubire sau să reiei niște hobbyuri care le-ai lăsat în urmă acum ceva timp, iar eclipsa de Soare poate să-ți deschidă cercul de prieteni, cu oameni noi, care să te ajute să-ți schimbi atitudinea și să descoperi laturi noi, care parcă îți erau ascunse până acum, așa că fii deschis la a primi ajutor de la oameni noi care vor doar să-ți deschidă mai mult ochii.

Avem și o eclipsă aparte, în Iulie, în zodia Rac, moment în care poți începe un nou capitol în familia ta, de origine, poți întări sau relua legăturile cu părinții, poți fi mai melancolic după copilăria ta și îți vei aduce aminte de unde ai plecat și vei pune în balanță acele vremuri cu poziția ta actuală din societate, care îți poate clarifica faptul că este totuși important să acorzi atenție și familiei, căminului și lucrurilor care te fac să te simți acasă, nu doar muncă continuă și fără un scop prea clar câteodată.

Ultimele două eclipse te vor întâmpina cu întrebarea ce îți dorești cu adevărat să faci, care sunt plăcerile tale în viață și cât efort ai depus tu pentru a face ceea ce-ți place cu adevărat. Este un moment de analizare a poziției în care te afli în societate în raport cu ceea ce-ți dorești cu adevărat.

Ce direcție vei lua de acum și care sunt scopurile tale de acum încolo?

Un aspect foarte important și rar îl avem pe 25 august, un trigon regal pe semne de pământ, între Soare, Uranus și Saturn, care îți va da un impuls spre a crea lucruri concrete, a pune în practică ceea ce dorești să realizezi, iar la tine vor fi în vizor sectoarele carierei și al banilor, ce poate fi mai bine de atât? Printre cele mai concrete domenii, acest trigon te va impulsiona să crești în statutul tău, să îți învingi limitele și să faci tot ceea ce-ți stă în putință să crești și mai mult pe aceste segmente, material și palpabil.

Pentru consultatii astrologice personalizate cu astrologul Vlad Daia, accesati acest link www.astroexpert.ro/consultatii/

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.