"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

ten − 4 =

twelve − eleven =

Trebuie să știi faptul că simpla aprindere a unei lămpi din sare de Himalaya te face să te simţi excelent, din punct de vedere fizic, mental şi emoţional, în cel mai scurt timp!

loading...

Lămpile din sare de Himalaya sunt foarte utilizate, nu neapărat datorită aspectului atrăgător, dar mai ales datorită beneficiilor pe care le au asupra mediului înconjurător și sănătății organismului.

Iată câteva motive pentru care această lampă trebuie să fie prezentă în casele dumneavoastră:

Aer curat în cel mai scurt timp!

Această lampă are o capacitate incredibilă de a filtra aerul, eliminând praful, fumul de țigară, polenul și alte substanţe contaminante.

Cum funcţionează?

Atrag  moleculele de apă și orice particule străine pe care le poartă acestea.

Acest fenomen este cunoscut sub numele de higroscopicitate.

Atunci când lampa este pornită, căldura emanată eliberează înapoi moleclele de apă, dar păstrează toate particulele absorbite în interiorul lămpii.

Veţi respira mai ușor!

Este, de asemenea, de mare ajutor celor care suferă afecțiuni respiratorii, mai ales în cazul astmului.

Sarea roz de Himalaya este ideală pentru curățarea cailor respiratorii.

Inhalatoare cu sare roz de Himalaya sunt disponibile online sau în magazinele de produse naturiste.

Somn bun şi liniștit!

Din păcate, ionii pozitivi din aer ne pot împiedica sa ne odihnim cum trebuie.

Specialiştii susţin că o lampă din sare de Himalaya în casă poate avea un efect pozitiv suprinzător asupra ionilor pozitivi nocivi.

O astfel de lampă în dormitor vă poate ajuta să dormiţi mai bine, prin îmbunătățirea calității aerului și prin neutralizarea ionilor pozitivi.

În cazul în care aveți nevoie de întuneric complet pentru a dormi, este suficient să porniți lampa de sare timp de câteva ore în timpul zilei și apoi să o opriți înainte de a merge la culcare.

Reducerea simptomelor de alergie!

Pentru că filtrează particulele microscopice din aer, inclusiv polenul, praful, firele de păr de la animalele de companie, fungii și mucegaiul, lămpile din sare de Himalaya pot elimina o cantitate mare de alergeni din aer, transformâdu-se în decorul perfect pentru cei care suferă de alergii.

De asemenea, aerul curat vă ajută să fiţi sănătoși pe termen lung!

CITIŢI AICI DESPRE OBICEIURI ZILNICE CARE VĂ ŢIN SĂSNĂTOŞI PÂNĂ LA ADÂNCI BĂTRÂNEŢI

Un articol de Mihaela Iliescu

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.