"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Este foarte important să faci exerciții pentru stimularea creierului și a imaginației. Fie că este vorba de o plimbare în parc sau despre probleme de logică, toate te pot ajuta pentru a-ți construi propria identitate și pentru a te descoperi.

Optează pentru jocuri de memorie, puzzle-uri sau teste de IQ.

Noi îți propunem o serie de întrebări, care cu siguranță te vor amuza și te vor face să îți dorești să abordezi această metodă de distracție.

Ești gata? Să începem:

1. Care este răspunsul corect: 9 plus 5 face 13 sau 9 plus 5 este egal cu 13?

2. Ce este mereu fierbinte, chiar și atunci când îl pui în frigider?  

3. Să ne imaginăm că ai un sertar cu șosete. În sertar ai 4 șosete negre, 8 maron, 2 albe și 8 șosete pestrițe. Nu este lumină și trebuie să îți iei o pereche de șosete. Câte șosete trebuie să scoți, pentru a obține o potrivire?

4. Cu cât scazi mai mult din el, cu atât devine mai mare. Ce să fie?

5. Există mii de pietre diferite în lume, unele chiar trec dintr-un ocean în altul. Ce fel de piatră nu poți întâlni totuși în apă?

Iată mai jos răspunsurile…

1. Răspunsul întrebării numărul 1: niciuna dintre variante, căci 9 plus 5 este egal cu 14. Doar te-ai pierdut în cuvintele problemei:))

2. Răspunsul întrebării numărul 2: Ardeiul iute. Chiar dacă îl pui la frigider, tot te va arde limba atunci când îl consumi.

3. Răspunsul întrebării numărul 3: 5 șosete, deoarece sunt 4 culori diferite.

4. Răspunsul întrebării numărul 4: o groapă. Cu cât iei mai mult pământ din ea, cu atât se mărește.

5. Răspunsul întrebării numărul 5: una uscată.

Încercă aici și mai multe teste!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.