"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fifteen + 17 =

11 − three =

Sufletul tău pereche apare, de regulă, atunci când te aştepţi mai puţin. Se spune că partenerul spiritual este acela care te face să te descoperi şi să fii conştient de cine eşti cu adevărat.

loading...

Iată 4 tipuri de suflete pereche, cum să le recunoști și ce trebuie să faci ca să păstrezi relația cu ele.

1. Suflete pereche vindecătoare

Acestea sunt prietenii care apar în viaţa ta cu un scop şi care îţi oferă lecţii de viaţă pentru a te vindeca de suferinţele din trecut. Vindecarea lor vine exact când avem nevoie cel mai mult. Aceşti prieteni ne ajută să învăţăm cum să mergem mai departe. O astfel de relaţie vindecătoare există atât timp când scopurile celor doi sunt comune.

2. Suflet pereche din altă viata

Te simți bine în compania acestui om. Este foarte posibil să fi fost iubiți într-o viață anterioară sau tot suflete preche. Conexiunea este instantanee, simți că vă știți dintotdeauna, chiar dacă abia v-ați văzut. Această prietenie poate dura toată viața și nu simți nevoia să fugi sau să te ascunzi de el.

3. Suflet pereche karmic

Esti conectat cu acești oameni tot printr-o legătură dintr-o viață anterioară. Conexiunea dintre voi este profundă și karmică, însă de multe ori dureroasă pentru că implică o ciocnire între orgolii. Ego-ul îți va fi afectat, dar trebuie să treci prin momentele acestea că să înveți să depășești tiparele comportamentale în care ești blocată.

4. Suflet pereche geamăn

Sufletele pereche gemene se ajută reciproc să depășească bariere emoționale sau spirituale. Pot vorbi ore în șir fără să se plictisească. Gândesc la fel, unul începe o frază, celălalt o termină. Acest tip de relație transcende egoul. Când îl întâlnești simți ce înseamnă întregul. Sufletul pereche geamăn nu este întotdeauna partenerul romantic, însă acest tip de relație durează toată viață.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.