"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty − 4 =

one + thirteen =

Fiecare dintre noi avem o voce interioară care ne ghidează pașii, așa numita intuiție…

Chiar dacă există momente în care nu o auzim, asta nu înseamnă că nu există. Odată ce va fi antrenată, intuiția poate fi cea care ne salvează din cele mai grave momente ale vieții.

loading...

Iată care sunt cele mai bune sfaturi pentru a ne dezvolta intuiția!

Consumați cât mai puțină cafea și băuturi energizante

Potrivit specialiștilor, hrana este cea care încarcă organismul cu energie și, care poate fi de o bună sau de o proastă calitate. În ceea ce privește cafeaua sau băuturile energizante, acestea nu au decât rolul de a ne scoate din momentul prezent și astfel nu mai suntem conectați la vocea noastră interioară. Unul dintre cele mai bune moduri de a activa intuiția este postul, pentru că atunci sensitivitatea noastră crește foarte mult. Cel mai indicat este să consumăm cât mai mult posibil legume, fructe și cereale integrale.

Odihniți-vă suficient

Cu cât vă veți duce mai târziu la culcare, cu atât organismul va fi mai stresat, iar funcțiile corpului reduse drastic.

În plus, pentru a ajuta intuiția să se dezvolte așa cum trebuie, eliminați cât mai mult stresul. Calmarea mentalului se poate face cel mai bine plimbându-vă în natură sau făcând meditație.

Ați văzut sau ați simțit ceva? Cu cât veți avea aceste simțuri, intuiția înseamnă că se dezvoltă mai puternic…

Citește aici cum îți poți accesa intuiția! 

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.