"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Dacă îți plac mai mult pisicile, este posibil să nu fie un articol dedicat ție.

Oamenii iubesc câinii mai mult decât se iubesc între ei.

Conform ziarului Times, oamenii simt mai multă empatie pentru câini, decât pentru oamenii care trec prin clipe grele sau suferă.

PUBLICITATE

În urmă cu doi ani, Harrison Fund a ncercat un experiment. A scos pe piață două reclame care conțineau următoarea întrebare:

„ Ai da 5 lire pentru a-l salva pe Harrison de la o moarte dureroasă?” în prima reclamă, Harison era o persoană, în cea de-a doua era un câine.

Vă miră să aflați că reclama în care apărea câinele a strâns mai mulți bani?

PUBLICITATE

Da, unii nu s-au așteptat la una ca asta, însă se pare că oamenii sunt atrași mai mult de poveștile lacrimogene cu câini, decât cele cu oameni.

Studiul a fost publicat în The Journal of Science and Animals.

Conform Universității Northeastern, doar bebelușii se apropie de succesul poveștilor cu câini.

PUBLICITATE

Un alt studiu, a fost realizat în rândul studenților. Li s-a prezentat o știre mincinoasă, în care erau pe rând atacați: un cățeluș, un câine, un bebeluș și o persoană matură, cu o bâtă de baseball.

Cine a ieșit pe ultimul loc? Adultul.

“Studenții au fost prea puțin emoționați de persoana adultă, în comparație cu bebelușul și cățelușul., au menționat cercetătorii din cadrul Universității Northeastern

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]