"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × 3 =

twenty + 7 =

În fiecare an, data de 9 noiembrie este zi de mare sărbătoare pentru întreaga creștinătate, fiind cinstit cu evlavie Sfântul Nectarie din Eghina, cunoscut în întreaga lume ca vindecătorul de cancer. La mănăstirea Radu Vodă din București se află părticele din moaștele lui dar și o candelă de unde cei bolnavi sau cu probleme primesc mir ale cărui puteri sunt de-a dreptul miraculoase.

Sfântul care ajută femeile care nu pot rămâne însărcinate

Femeile cărora le lipsește binecuvântarea de a naște prunci trebuie să se roage cu lacrimi de pocăință atât Maicii Domnului, cât și Sfântului Stelian, Sfântul Antonie, Sfântul Efrem cel Nou dar și Sfântului Nectarie și Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina, ocrotitoarea celor care se pregătesc să dea naștere pruncilor. De asemenea, sfântul Nectarie este cunoscut ca fiind vindecător celor bolnavi de maladii grave, care primesc mir cu care se ung sau din care consumă, făcând totodată ascultare de duhovnic.

Rugăciune către Sfântul Nectarie

„O, preasfinte şi întru tot lăudate, mare făcătorule de minuni Nectarie, primeşte această puţină rugăciune de la noi, nevrednicii robii tăi. Căci cu lacrimi fierbinţi ne rugăm ţie. Vezi, sfinte, durerile noastre, vezi sărăcia şi ticăloşia noastră. Vezi bubele sufletelor şi ale trupurilor noastre. Ne rugăm ţie, Sfinte Nectarie, grăbeşte de ne ajută cu neîncetatele şi sfintele tale rugăciuni şi ne sprijină pe noi, robii tăi. Ia aminte la suspinele noastre şi nu ne trece cu vederea pe noi, ticăloşii şi scârbiţii, că ştim, Sfinte al lui Dumnezeu, că ai pătimit grele prigoniri pentru dragostea lui Hristos, dar prin ele ai aflat dar de la Dumnezeu şi astăzi vieţuieşti luminat în împărăţia cea gătită sfinţilor, fiindcă cine a năzuit la ajutorul tău şi cu credinţă ţi s-a rugat, nu a rămas neajutat”.

Citește și: Rostește rugăciunea Sfântului Dumitru pentru a aduce sănătate, fericire și bunăstare în casă!

Mănăstirea Radu Vodă din București se află pe Strada Radu Vodă 24A, punct de reper metroul Piața Unirii.

Felicia Iederă

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.