"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

 

loading...

Un articol de astrolog Vlad Daia

BERBEC

În luna Decembrie, Marte va intra în semnul Scorpionului, unul dintre cele două domicilii ale sale, unde îți va activa zona ta ascunsă, casa a opta, iar împreună cu Jupiter vor pune lumină pe toate aspectele taboo, tot ceea ce doreai să păstrezi departe de ochii lumii, iar acum va trebui să te confrunți cu aceste ascunzișuri.

Pasiunea va crește la cote înalte, îți vei dori să simți adevărata pasiune, nu doar frânturi pe ici pe colo și să simți că îți sunt activate cele mai adânci colțuri. Vei deschide aceste subiecte, deoarece vei simți nevoia să te descarci și să expui aceste zone personale lumii sau partenerului, așa că profită de această perioadă și deschide-te mai mult. Venus va pătrunde și ea pe zona Săgetătorului, care te va face să îmbini și mai mult iubirea cu spiritualitatea și zonele înalte ale ființei tale.

Va avea loc și o conjuncție importantă în Capricorn, între Soare, Venus și Saturn, care va aduce în atenția ta cariera, inclusiv în luna Ianuarie, iar schimbările se cer a fi rapide și drastice. Urmează o perioadă de analizare a direcției în carieră, dar o să vedem mai multe despre tranzitul lui Saturn în Capricorn în horoscopul pentru 2018.

Mercur va fi retrograd pentru trei săptămâni în Săgetător, ceea ce pe tine te va împinge la a reflecta asupra ideilor de viață, filozofiilor după care te ghidezi și asupra spiritualității, ai câteva situații neclare în aceste domenii, care acum trebuie corectate.

Pentru consultații astrologice personalizate, efectuate de Astrolog Vlad Daia, accesați acest link! http://www.astroexpert.ro/consultatii/

TAUR

Pentru tine, schimbările se petrec în special pe sectoarele relațiilor și al spiritualității și credințelor. Marte intră în zona relațiilor tale de iubire și al asocierilor de orice fel, unde va aprinde puțin scântei în acest sector, iar tu vei simți o energie și un impuls pentru a îmbunătății aceste aspecte ale vieții tale, iar schimbările care erau necesare poate de ceva timp, acum este momentul oportun să le faci, pentru ca lucrurile să se miște într-o direcție mai bună.

Venus și Mercur se află și ele în casa a opta, unde te trag de mânecă legat de pasiunea din viață ta și vor să cauți adevărata pasiune, nu să te mai complaci în situații cu jumătăți de măsură, golul interior începe să se simtă tot mai tare, iar în cazul în care nu ai reușit să-l umpli până acum, lucrurile se pot agrava. Atenție și la moșteniri și taxe și impozite, aici pot apărea situații nerezolvate sau situații de care nici nu știai că trebuie să te ocupi, așa că pregătește la niște cheltuieli în plus față de cele planificate pentru sărbători.

Stelliumul de planete care se pregătește să între în Capricorn, adică Soarele, Venus și Saturn te vor forța să acorzi mai multă atenție părții tale spirituale, a conceptelor de viață sau a călătoriilor, aici este nevoie de o mai mare seriozitate, iar căutarea unor răspunsuri este bine venită, dar mai mult despre influențele lui Saturn în Capricorn vom vedea în horoscopul pentru 2018.

GEMENI

Marte va intra în zona muncii tale, ceea ce te va face mai activ ca deobicei, vei fi pus pe hărnicie luna aceasta, te vei ocupa de tot ce ține de pregătirile de iarnă, chiar vei fi capabil să faci singur totul, de la atâta energie pe care o deții. Sigur că asta înseamnă că și la locul de muncă poți avea ceva mai mult de lucru, dar te descurci foarte bine în a lasă totul în ordine înainte de concediul de iarnă.

În schimb, atâta energie de foc într-un sector te poate face mai agitat ca deobicei și te poți inflama destul de ușor din cauza celorlalți, mai ales în perioada sărbătorilor, de aceea este indicat să-ți transformi această energie în ceva constructiv, adică făcând multe activități fizice.

Casa relațiilor se aprinde și ea destul de mult, de către Venus și Mercur, care te vor face să reanalizezi relația ta de cuplu, sau orice relație de asociere, vei vedea și partea mai puțin plăcută a acestor domenii și pot ieși la suprafață discuții care ați evitat să le aveți până acum…dar este momentul oportun de a pune totul pe tapet și a încerca să rezolvați nemulțumirile oricăruia dintre parteneri.

Și casa moștenirilor și a taxelor se va activa pentru mai bine de o luna, așa că fii atent la documente și alte chestiuni ce necesită atenția ta.

RAC

O perioada încărcată pe segmentul sentimental pentru tine, domeniu în care vei simți că presiunea crește încet dar sigur, momentan este doar începutul, dar începi să simți că ceva semnificativ te așteaptă.

Undeva spre sărbători nu este exclus să fii mai curtat ca deobicei, sau chiar tu să flirtezi mai mult, nu te vei abține sub nici o formă de la a te simți bine în această iarnă, așa că profită de această perioadă norocoasă și caută să te relaxezi și să-ți petreci timpul într-un mod cât mai plăcut. Pentru femei, Marte îl va ajuta pe Jupiter ca să va aducă un nou membru în familie, așa că cei din zodia Rac dar mai ales cu ascendent în Rac, care doresc copii, este momentul cel mai prielnic în Decembrie și Ianuarie.

Casa a șasea este cam afectată de retrogradarea lui Mercur, nu prea vei avea cheful necesar să faci pregătirile de iarnă, parcă ai prefera să le facă altcineva pentru tine. Te vei mobiliza mai greu, vei avea senzația că nimic nu-ți iese, de aceea este mai indicat să ceri ajutorul, sau să păstrezi pregătirile la nivel minim, astfel vei avea mai puțin stress.

LEU

Sărbătorile de iarnă par a fi foarte importante pentru tine anul acesta, îți vei da tot interesul ca totul să fie în ordine. Vei dori să ai familia aproape, vei dori să le faci tuturor pe plac și vei și reuși.

Casa este un loc foarte important pentru tine acum, vei face tot posibilul să rezolvi tot ceea ce este de rezolvat până de sărbători, ba mai mult îți vei oferi ajutorul și altor membri ai familiei, pentru pregătirile de sărbători.

În iubire pot apărea diverse discuții, mai ales dacă este o relație nouă sau de puțin timp începută, unde vei putea vedea mai clar partenerul de cuplu și lucrurile care te nemulțumesc la el. Dacă vezi pe parcursul lunii că lucrurile nu merg, poate este un moment bun să o lași baltă și să cauți ceva mai pe gusturile tale.

Pentru cei cu copii, luna Decembrie poate fi una complicată, vei avea impresia că nu mai reziști cu copii în preajma ta, aceștia pot să te ducă la limite, dar este important să le impui lor niște limite, altfel își vor face de cap toată luna.

După sărbători începe o perioadă mai grea la muncă, posibil să fi simțit deja influența de pe acum, așa că odihnește-te cât poți de mult, pentru a face față la ceea ce urmează.

FECIOARĂ

Pentru tine comunicarea este la cote maxime luna aceasta, ai multe de spus și poți simți un impuls de a vorbi destul de mult, inclusiv gândirea se intensifică, gânduri care nu prea aveai tu de-a face cu el te năpădesc în această perioadă.

Sigur că este un moment bun de a planifica ceea ce îți dorești să faci, de a căuta soluții la probleme vechi sau noi, dar acum este un prilej de a pune pe hârtie lucrurile, de a îmbunătății unele planuri deja existente, iar mai târziu să le pui și în practică. Relațiile cu frații, surorile, neamurile se pot intensifica în această perioadă, ai grijă și la certuri cu aceștia deoarece nervii pot fi câteodată întinși la maxim.

Fii puțin atent când vine vorba de cămin și familia de origine, deoarece pot apărea unele neclarități, unele complicații, sau situații care nu știai de existența lor până acum, iar acum este momentul să le pui în ordine. Ți-ar prinde foarte bine o călătorie de sărbători, să-ți petreci sărbătorile de iarnă la munte sau de ce nu în străinătate, așa că planifică-ți de pe acum o ieșire bine meritată, vei avea energia necesară să te plimbi și să te bucuri de acest concediu.

Planul sentimental începe să scârțâie o dată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, dar vom discuta mai multe despre acest aspect în horoscopul pe 2018.

BALANȚĂ

Luna Decembrie pentru tine se pare că vine încărcată cu cadouri, având foarte bine aspectat sectorul financiar, cadourile pot curge, atât către tine cât și de la tine către cei dragi.

Pare că vei fi mai pus pe cheltuială cu prilejul acestor sărbători, dar vei avea o satisfacție dăruind celor dragi ție, de altfel ți se pot întoarce unele daruri făcute cum nu te așteptai, chiar pe termen lung poți observa beneficiile dărniciei tale de acum.

Poți primi o primă frumoasă, sau pur și simplu să capeți bani dintr-o muncă depusă extra, sau de ce nu să găsești o altă sursă de venit, chiar dacă este doar temporară, îți va prinde foarte bine. Luna aceasta fii atent la comunicare și agitație, Mercur te afectează fix pe domeniul său, comunicarea, care te va face mai agitat ca deobicei, mai nervos posibil și se poate întâmplă să nu-ți găsești cuvintele sau să fii prost înțeles, așa că ia-ți puțin mai mult timp când vine vorba de comunicare și caută să te faci cât mai înțeles.

Este bine să-ți faci liste luna aceasta, deoarece poți fi predispus la a uita lucruri sau idei, mai bine păstrează cu tine un carnețel în care să poți nota ceea ce ai nevoie.

SCORPION

Maximul de energie se află în semnul tău, Marte, o altă planetă de foc și cea mai energică planetă, vine peste Jupiter și îl aprinde mai mult ca până acum, așa că poți simți un exces de energie, vei fi pus pe treabă luna aceasta și deasemenea poți începe proiecte noi, drumuri noi în viață și în general ceea ce începi acum, poate avea un succes pe termen lung, așa că este momentul oportun să-ți pui planurile și ideile în acțiune.

De la prea multă energie și de la Mercur retrograd în a doua ta casă, poți face greșeli când vine vorba de bani și valori. Este important să ai o atenție sporită la bani, deoarece îi poți pierde, poți pierde bunuri de valoare, te poți înșela în prinvința achizițiilor sau pur și simplu să fii iresponsabil când vine vorba de bunurile tale.

Nu sunt binevenite investițiile financiare și darea sau luarea de împrumuturi în luna Decembrie, lasă toate acestea pe mai târziu. Și documentele ce țin de bani sau de bunuri este bine să fie verificate de două ori, sau dacă ai nevoie de unele documente, poți constata că nu le mai găsești nicăieri.

SĂGETĂTOR

Pentru tine este o lună foarte importantă dragă Săgetătorule, care crede-mă, chiar dacă nu știi, o aștepți de aproape trei ani. Este luna în care Satrun îți părăsește semnul, și nu îl părăsește oricum, ci cu artificii. De ce cu artificii? Pentru că în afară de Neptun și Uranus, toate planetele se înghesuie luna aceasta în semnul tău sau în jurul semnului tău…așa că, ia o gură de aer cât mai poți, pentru că luna asta rupi pisica în două.

Poți simți un flux de energie venind spre tine, cum nu ai simțit de ceva vreme, blocajele fiind la ordinea zilei în ultimii ani, iar acum toate pot porni dintr-o dată…lucrurile se precipită, galopează, iar datorită Mercurului retrograd, te poți împiedica în atâtea evenimente.

Nu este nici o problema, aștepți de mult aceste timpuri, în sfârșit au venit…este momentul tău, sunt ultimii metri de curățare și ajustare a vieții tale, deoarece această retogradare este ca un apogeu al lui Saturn în semnul tău, se închide tot ceea ce este de închis, iar drumurile vor începe să se deschidă.

Este o perioadă perfectă pentru a face ultimele modificări la atitudinea ta legată de viață în general, la principiile tale, să observi modul în care te-ai maturizat și să faci un bilanț…care nu-l vei mai face 28 de ani…respiră ușurat, ai scăpat.

CAPRICORN

Este luna dinaintea perioadei tale de naștere, deci este o perioadă bună pentru relaxare și retragere, pentru a începe un nou ciclu din Ianuarie cu forțe proaspete. Cu toate că, cu atâta energie pe casa prietenilor, aceștia vor trage de tine să ieși, să fii în compania lor, iar tu s-ar putea să-ți dorești mai mult să stai acasă, să-ți revizuiești cumva ultimii trei ani de viață, deoarece începe o nouă etapă pentru tine cu intrarea lui Saturn în semnul tău.

Este indicat un bilanț interior în această perioadă, unul foarte intim, care nu are legătură cu exteriorul sau alți oameni, ci poți analiza puțin ce a ieșit la suprafață în ultimii ani, ce ai dat la o parte, ce lucruri ai vindecat și ce mai ai de vindecat, deoarece n-ai scăpat, de acum urmează aproape trei ani de parte practică, când vei fi nevoit să faci schimbări în planul fizic, nu doar cel interior.

Ai grijă la răceli și dureri de cap și poți dormi mai rău luna aceasta, așa că poți căuta metode de a te odihni mai bine și caută să dai la o parte pe cât posibil stresul.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă se apropie sărbătorile de iarnă, pentru tine se pare că domeniul carierei este în plină febră, poți să-ți dorești o evoluție rapidă, o ieșire în evidență și chiar se pot întâmpla, deoarece ți se dă acum șansa să prinzi unele oportunități de evoluție care sunt mai rar întâlnite.

Șefii și colegii se pot baza mai mult pe tine în această perioadă, iar tu chiar poți să le oferi ceea ce au nevoie, așa că nu-ți fă griji pentru oboseală, pentru că vei face față oricăror cerințe. Și când va veni vorba de cadouri și sărbători, vei dori să ieși în evidență cu decorațiunile sau cadourile pe care le faci, deoarece îți dau o stare de bine faptul că ai putut face mai mult pentru cei dragi.

La capitolul prieteni pot apărea unele complicații în luna Decembrie, poți greși sau uita unele informații primite de la prieteni sau puteți să nu fiți de acord pe unele aspecte, în general, pot ieși scântei când vine vorba de relația ta cu prietenii.

Este un moment bun de redresare a unor direcții în viață, inclusiv la a renunța la unele persoane din anturajul tău, dar este o perioadă normală pentru astfel de curățenie, tu doar observă ce altceva mai trebuie dat la o parte.

PEȘTI

O perioadă destul de interesantă pentru tine, care se poate concentra pe partea spirituală a vieții și a dezvoltării tale interioare, dar și pe călătorii sau străini. Este o perioadă bună pentru a găsi unele răspunsuri care le cauți de mult timp, acum este un moment în care parcă ți se răspunde instant la orice întrebări ai, vin lucrurile de care ai nevoie mai ușor către tine și parcă o nouă viziune asupra lucrurilor îți apare în cale.

Caută să vezi ce întrebări ai avut fără răspuns în ultimii ani, deoarece poți face un salt important în această lună. Și călătoriile sunt foarte bine aspectate, poți pleca mai ales în străinătate și îți vei reîncarcă bateriile la maxim printr-o astfel de ieșire. Deasemenea, un nou prieten poate intra în anturajul tău, care să pară că este persoana care o cauți de mult timp, ar putea fi ca un mentor pentru tine, sau pur și simplu cineva de la care chiar ai ceva de învățat.

Ai grijă cum lași lucrurile la locul de muncă, deoarece pot apărea unele complicații în documente sau în înțelegerile ce le-ai făcut în ultima perioadă, poți încurca unele lucruri sau pur și simplu poți uita unele informații. Caută să lași totul în ordine înainte de concediul de sărbători.

Citește aici ce ne rezervă anul 2018!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.