"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Ați simțit de multe ori că vi se face rău după ce ați mâncat, deși toate preparatele au fost proaspete? Țineți cont de sfatul marelui duhovnic, Arsenie Boca și „faceţi semnul sfintei cruci pe tot ce mâncaţi: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe, băutură, mâncare, pâine. De-ar fi dat chiar şi cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit”.

Tratamentele sfântului Ardealului

Văzător cu duhul, proroc, sfânt dar și un mare vindecător, acesta a fost marele Arsenie Boca, ale cărui leacuri au făcut minuni de-a lungul vremii.

Întrucât cunoștea multă medicină, părintele Arsenie a vindecat multe persoane de pietre la fiere cu următorul tratament: „Fă-ți un ceai de ceai de limba cerbului cu coajă de portocala, dar neîndulcit. Bea așa timp de câteva luni, 2-3 luni, bea așa în loc de apă și apoi du-te la control”.

PUBLICITATE

Ceaiul părintelui Arsenie are rolul de a zdrobi pietrele și a le transforma în nisip, apoi sunt eliminate. Tot părintele avea remedii și pentru căderea părului: masarea acestuia cu gălbenuș de ou amestecat cu ulei de ricin și clătirea podoabei capilare cu oțet de mere…

Sfaturile duhovnicului

Iată câteva dintre cele mai importante sfaturi lăsate de părintele Arsenie Boca:

–        „Paralizia loveşte de obicei pe cei nesătui de avere şi poate fi moştenită”.

PUBLICITATE

–        „De obicei pătimesc de cancer cei care nu postesc niciodată. Cancerul încă nu are leac şi apare fără alte explicaţii, decât ca o frână pedepsitoare a desfrânării stomacului. Se vede că prin el se pedepseşte lăcomia mâncărilor şi obârşia desfrânării”.

–        „Cei bolnavi să ţină regimul bolii în loc de post”.

–        „Atunci când ai o problemă, spune de 9 noi rugăciunea Tatăl Nostru”.

PUBLICITATE

Citește aici și alte vorbe mari ale lui Arsenie Boca – Când viața pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă…

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]