"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × 3 =

2 + twenty =

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai sănătoase ingrediente din lume, putând trata aproape orice afecțiune. Ajută foarte mult la tratarea afecțiunilor pielii, părului sau unghiilor… Deci este un prieten de nădejde pentru menținerea frumuseții…

loading...

Uleiul de cocos a fost utilizat încă din cele mai vechi timpuri de către indieni, filipinezi sau malaizieni, pentru a-și menține podoaba capilară și pentru a avea o piele sănătoasă.

Iată cum te ajută uleiul de cocos în menținerea frumuseții și sănătății organismului tău!

Regenerează fibra capilară

Uleiul de cocos este mult mai bun decât cel de floarea soarelui, deoarece poate preveni căderea părului, susținând în același timp refacerea fibrei capilare.

Tratament – Aplică pe vârfurile firelor de păr și te vei bucura de o podoabă capilară ca în reclame, în doar 6 săptămâni.

Previne căderea părului

Căderea părului poate fi rezultatul unor inflamații la nivelul pielii, unei infecții fungice sau unui deficit nutritiv. Pe de altă parte, uleiul de cocos este bogat în grăsimi sănătoase, esențiale pentru menținerea sănătății scalpului, tratarea inflamațiilor sau a afecțiunilor pielii.

Tratatment – Amestecă 2 linguri de ulei de salvie și 3 linguri ulei de cocos, după care pune-le la foc mic. Lasă-le să se amestece și aplică amestecul călduț pe scalp, înainte de culcare. Acoperă cu o cască de baie și lasă până a doua zi de dimineață. Dimineața spală părul în mod normal.

Părul grizonat

Celulele pigmentare se află la baza foliculului și sunt responsabile cu menținerea culorii firului de păr. Odată cu trecerea timpului, acești pigmenți devin ineficienți.

Tratament – Masează cu ulei de cocos scalpul și lungimea firului de păr timp de 15 minute zilnic, pentru a preveni încărunțirea lui.

Fă-ți părul mai fin

De cele mai multe ori, părul ajunge să fie degradat datorită deshidratării, însă uleiul de cocos îți sare în ajutor, așa că nu mai este necesar să îți tunzi frumoasa podoabă capilară.

Tratament – Aplică ulei de cocos la rădăcina și pe lungimea firului de păr, cu 10-15 minute înainte de a-l spăla. Vei vedea cât de mătăsos va fi după!

Tratează mătreața

Mătreața este o afecțiune a scalpului, foarte des întâlnită și chiar dacă produsele de pe piață promit să facă minuni, probabil ai fost de multe ori dezamăgit după ce le-ai utilizat. Nu ai încercat uleiul de cocos, probabil aceasta este cauza!

Tratament – Amestecă ulei de ricin si ulei de cocos în cantități egale, după care masează-ți scalpul cu acest preparat. Lasă să acționeze timp de o oră, după care spală părul în mod normal. Repetă procedeul până când mătreața a dispărut.

Omoară păduchii

Copiii sunt cei mai afectați de această problemă, iar produsele de pe piață, care ar trebui să îndepărteze păduchii, nu fac decât să ardă pielea micuților. Uleiul de cocos este singurul care omoară păduchii, fără să aibă efecte adverse.

În plus, acest ulei distruge și ouăle păduchilor!

Tratament – Aplică o cantitate mare de ulei, pe întreaga suprafață a părului și lasă să acționeze câteva ore. Aplică 2-3 zile la rând, pentru ca părul să fie în permanență hidratat. Pentru efecte și mai bune, poți aplica și câteva picături de ulei din arbore de ceai.

Citește aici cum te ajută uleiul de cocos la slăbit!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.