"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

thirteen + five =

twelve + four =

Nu aduce anul, ce aduc astrele în noiembrie, pentru Săgetător, Berbec și Rac. Noiembrie este o lună în care fiecare zodie va avea câteva zile pline de noroc, însă cele mai câștigate semne sunt cele enumerate mai sus!

loading...

Să le luăm pe rând și să vorbim despre ele!

Berbec

Te sfătuiesc ca, în luna noiembrie să iei lucrurile mai ușor, din toate punctele de vedere. Chiar dacă ești obișnuit cu un ritm mai alert, optează să abordezi problemele într-un mod mai liniștit și mai calm, pentru că totul se va rezolva de la sine.

Pentru cei din zodia Berbec, Saturn se află într-o poziție extraordinară, așa că ai șansa să scapi de câteva kilograme fără să depui efort în plus.

Efectele eforturilor depuse anterior se vor vedea în zilele de 16 și 27 ale lunii. Pe plan amoros, situația este roz, mai ales pe 15, 18 și 23, când partenerul te poate suprinde cu ceva plăcut.

Rac

Problemele te-au acaparat în ultima perioadă. Vestea bună este că lucrurile revin la normal pentru tine în următoarele săptămâni. Vei avea parte de multe momente în care vei ieși în evidență, în luna noiembrie, așa că ar fi bine să profiți cât mai mult de aceste ocazii. Ai noroc de bani pe 9, 21 și 29 noiembrie, iar în dragoste în zilele de 11 și 22.

Venus, Planeta Frumuseții și a Seducției se va află într-o poziție avantajoasă după 8 noiembrie, oferindu-ți ajutor în ceea ce privește starea ta de sănătate.

Săgetător

Ești în căutarea unui partener? Astrele sunt favorabile în această direcție pe 11 și 29. În noiembrie, cele mai bune zile la bani sunt 16 și 22 noiembrie. Venus, planeta iubirii și a seducției va intra în semnul tău începând cu 8 noiembrie, dându-ți un impuls în ceea ce privește dragostea.

Te vei simți mult mai sociabil și vei fi înconjurat de o aură specială, care îți va da un plus de popularitate.

Citește aici Ce dezvăluie zodia în care te-ai născut despre sănătatea ta!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.