"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Sarcina este cu siguranță o perioada plină de schimbări pentru toate mămicile! Câte dintre noi nu ne simțim vesele, fericite, triste sau abandonate? Nu trece o zi fără să mă încerce toate aceste sentimente!

Iată câteva secrete pentru a putea fi cât mai relexată pe timpul sarcinii:

1.Nu-ți fie teamă să iți arăti corpul!

Poarta haine dintr-o țesatură elastică sau satin și o să descoperi cât de ușoară și confortabilă te simți.

2.Alocă-ți timp doar pentru tine!

Un tratament de înfrumusețare facială cu diferite uleiuri, este benefic pentru a-ți face o piele perfectă și strălucitoare! Relaxează-te citind cartea preferată.

PUBLICITATE

3.Fă mișcare!

Mișcarea te ajută să iți mentii greutatea în limite normale pe timpul sarcinii! Plimbările în aer liber o să te facă să te simți energică și o să iți dea o stare de bine!

4.Alimentează-te corect!

Dacă suntem gravide nu înseamnă că trebuie să mâncăm cât pentru doi! Este indicat să avem o alimentație bogată în proteine, glucide, lipide, vitamine și minerale. Mesele trebuie să fie în cantități mici și dese!

5.Hidratează-te!

Consumul de apă este benefic atât pentru mama cât și pentru bebe. Mămicile vor avea o piele întinsă și perfectă iar bebeluși vor primi vitaminele și mineralele prin intermediul apei.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]