"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

13 − 2 =

13 − five =

Tot ceea ce ne înconjoară este energie pură, noi înșine suntem energie, iar energia noastră se asociază cu cea exterioară. Comunicăm energetic și simțim energetic.

loading...

Modul în care comunicăm este atât de subtil, încât nu conștientizăm câtă energie atragem și cum interferează aceasta cu energia noastră.

Sunt sigur că ai observat cât de bine te simți în prezența persoanelor pozitive, însă care este sentimentul atunci când lângă tine ai persoane negativiste?

Să începem astfel, fiecare persoană are polaritate pozitivă și negativă, iar modul în care hotărâm să ne trăim viața, determină energia majoritară.

Știu că și tu ai renunțat la anumite persoane, din grupul de prieteni, doar pentru că energia lor negativă te cuprindea și pe tine. Am dreptate?

Este destul de dificil să rămâi pozitiv în prezența unei persoane care abordează viața ca pe o formă existențială negativă, în fiecare moment. Totuși, nu poți controla situația tot timpul, așa că dacă ești nevoit să petreci timpul cu astfel de persoane, încearcă să îți păstrezi mintea pozitivă. Mai este și o altă variantă, să le explici acelor persoane de ce nu îi ajută o astfel de gândire. Nu spun că schimbarea se va vedea pe loc și va deveni brusc o persoană pozitivă, însă cu siguranță vibrația ta va crește, iar discuțiile consecvente vor avea în cele din urmă un efect.

Să vă dau un exemplu, din viața mea.

Citește și: Cercetătorii explică de ce negativismul hrănește celulele cancerigene

În timpul facultății, am împărțit camera de cămin cu o colegă. Încă de la începutul anului universitar îmi spunea că va pica examenele, că este greu să iei notă de trecere la anumite materii și că nu este nici prea încântată de facultatea aleasă. Atunci când am început sesiunea, aveam aceleași trăiri, asemeni ei. Rezultatul? Prima sesiune, un eșec total.

În cel de-al doilea semestru, ea a hotărât să renunțe la facultate și astfel am rămas singură în camera de cămin. Am început să lucrez cu mine, să văd și latura pozitivă a studenției și să fiu mai dedicată cursurile. Rezultatul? Am luat toate examenele, inclusiv restanțele de pe primul semestru.

Deci, contează sau nu energia persoanelor din jur? Ne pot ele influența? Ce putem face în acest sens. Mi-ar plăcea să aud părerea voastră!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.