"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × three =

2 × 4 =

În ciuda amestecului de sentimente pe care le simțim atunci când întâlnim o persoană, părerea mea este că respectul va triumfa mereu. Pentru ca un cuplu să aibă o relație sănătoasă, cei doi parteneri trebuie să se iubească și să se respecte reciproc.

loading...

Din păcate, astfel de relații sunt din ce în ce mai rare, iar în zilele noastre cuplurile se orientează mai mult spre aspectul fizic al partenerului sau spre latura financiară. De aici apar și problemele, deoarece o astfel de relație superficială, poate pune unul dintre parteneri în pericol.

Iată care sunt semnele că te întâlnești cu o persoană periculoasă:

Este violent

Aici nu vorbim doar despre violența fizică, aceasta reprezentând cel mai înalt grad de periculozitate într-un cuplu. Vorbim în primul rând de violența verbală. Dacă folosește cuvinte vulgare în prezența ta sau are un comportament violent, sub orice fel, ieși din acea relație, deoarece lucrurile pot lua o întorsătură nefastă.

Înșală

Există persoane care află că sunt înșelate, însă mai dau o șansă relației, doar pentru că partenerul le-a promis că se va schimba. Atunci când există respect în cuplu, niciunul dintre parteneri nu este tentat să facă astfel de lucruri. Dacă ieși cu un bărbat, despre care ai auzit că a înșelat în relațiile anterioare, ți-aș recomanda să te mai gândești o dată. Poate fi în stare de orice!

Vicii și dependențe

Este un scenariu destul de urât. Persoanele care au dependențe, se comportă distructiv cu propriul organism. De ce crezi că ar fi diferit în ceea ce te privește. Gândește-te la următorul aspect: dacă într-o zi nu mai are resurse financiare să își achiziționeze substanța de care este dependent? Oare nu va deveni agitat și poate chiar violent? Asupra cui se vor răsfrânge trăirile sale?

Gelozie și posesivitate

Dacă un bărbat consideră că îi aparții și că te stăpânește, atunci nu este bine deloc. Nimeni nu aparține nimănui, fiecare om are nevoie de libertate. Aceasta nu este unica problemă, deoarece persoanele care duc gelozia la cote maxime, vor ajunge chiar să fie violente, doar pentru că au avut impresia că ai privit într-un fel un alt bărbat sau te va urmări în permanență, doar pentru a se asigura că nu îl înșeli.

Nu intrați niciodată într-o relație cu o persoană periculoasă, nu veți ști niciodată ce comportament va avea cu voi, chiar dacă la început relația pare doar lapte și miere…

Citește aici cele 6 semne că te întâlnești cu un psihopat emoțional

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.