"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Atunci când oamenii sunt învățați despre legea atracției, există o tendință de a interpreta greșit câteva aspecte.

De aceea, astăzi aș dori să punem la punct acele aspecte interpretate greșit!

Aspectul 1.  Legea atracției nu se oprește niciodată, ea funcționează mereu!

Legea atracției nu este o variantă pe care să o pornești și să o oprești asemeni unui bec sau televizor. Ea funcționează mereu. Deci, nu te încărca cu prea multe perspective, păstrează viața simplă și astfel Karma va funcționa simplu.

Aspectul 2. Contează ceea ce simți

Există foarte multe persoane care abordează tot felul de tehnici, prin care să se bucure mai repede de legea atracției. Nu spun că este greșit, însă fără sentimente nimic nu este posibil.

PUBLICITATE

De ce? Pentru că Universul are vibrații, iar vibrațiile se transformă din emoții.

Ceea ce faci sau simți se eliberează în Univers, iar asta se transformă în vibrații. Deci, eliberează vibrații pozitive!

Aspectul 3. Funcționează mai bine dacă nu îți faci griji

Dacă ne gândim că avem nevoie de strategii, pentru a trăi, atunci greșim. De ce? Pentru că există o mie de metode prin care putem duce la bun sfârșit o acțiune, iar încercarea de a ne axa pe o singură variantă, ne poate închide perspectivele.

PUBLICITATE

Crede-mă lucrurile vin mai ușor, atunci când nu îți faci prea multe griji! Lasă Universul să te surprindă!

Aspectul 4. Nu trebuie să înveți cum să te manifești

Acest ultim aspect este foarte important, pentru că majoritatea oamenilor consideră că trebuie să învățăm cum să ne manifestăm.

Să ne gândim la aspectul nr.1, ai grijă ce atragi!

PUBLICITATE

Fiecare curcubeu, fiecare rază de soare și fiecare ban din portofel sunt atrase. Încearcă să acționezi natural și astfel la fel se va comporta și Universul cu tine! Nu forța nimic, legea atracției va avea grijă de tine în cele din urmă!

Citește aici Secretele punerii în aplicare a legii atracției și artei fericirii!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]