"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

16 + 7 =

one × 5 =

Unghiile ne arată starea noastră de vitalitate, energia de care dispunem la un moment dat şi vorbesc despre modul în care ne folosim această energie.

Nişte unghii bine îngrijite şi sănătoase exprimă o formă de iubire pe care ne-o arătăm nouă înşine, dar şi imagine ape care dorim să le-o arătăm celorlalţi.

Unghiile pot suferi şi ele de anumite afecţiuni. Pot fi moi şi casante, pot fi îngălbenite, pot fi groase şi se pot exfolia, de asemenea, ele pot fi încarnate. Oricare ar fi aceste manifestări, care nu exprimă normalitatea, este clar că ceva nu facem cum trebuie sau că ne îndreptăm gândurile spre zone în care viaţa ni se tulbură.

Dat fiind faptul că unghiile se află la extremitatea membrelor noastre, este adevărat că de multe ori ele vin în contact cu substanţe chimice, care le pot deteriora şi atunci, evident că nu vorbim despre afecţiuni ale lor. Nu vorbim, desigur nici de carenţele unor săruri minerale şi vitamine, care,de asemenea, le pot afecta destul de sever.

Referindu-ne doar la bolile unghiilor, aşa cum spuneam mai sus, ele vorbesc despre modul în care ne cheltuim energia vitală şi despre modul în care acţionăm în anumite conjuncturi.

Atunci când pierdem dorinţa de a prelua iniţiativa într-un anumit domeniu al vieţii noastre, atunci când ne lăsăm manipulaţi, înfrânţi de o realitate pe care noi o socotim mult mai puternică decât forţele de care dispunem, vom vedea mici schimbări în ţesuturile unghiilor noastre.

Dacă nu ne dăm seama ce se întâmplă, vom găsi tot felul de justificări, mai ales când nu avem cunoştinţe despre energia noastră şi despre modul în care o direcţionăm.

Citește aici cum sucul de portocale și uleiul de măsline îți întăresc unghiile fragile!

Un singur lucru trebuie făcut atunci când vedem că unghiile noastre se deteriorează: să ne punem întrebări.

Ce am făcut greşit sau ce am refuzat să acceptăm în ultima perioadă? Ce anume considerăm noi că ne depăşeşte? Odată găsit răspunsul la oricare dintre aceste întrebări, începem să ne schimbăm atitudinea şi prima dintre ele, care nu dă greş niciodată, este ACCEPTAREA.

Prin urmare, să ne acceptăm viaţa aşa cum este ea, pentru că o furtună nu poate ţine mai mult de o zi, de multe ori, nici atât, iar restul zilelor care vor veni pot fi cele mai frumoase din câte am putut trăi. Să-i dăm şansa vieţii să se arate în toată frumuseţea ei!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.