"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × five =

8 − 1 =

În ultima perioadă, ai observat că ceva e în neregulă cu tine? Ba mai mult, din senin, fără nici un motiv, au apărut și probleme în căsnicie? Să fie oare vorba de vreun blestem care a fost aruncat asupra ta și a familiei tale sau pur și simplu energiile negative te-au acaparat?

loading...

Iată care sunt semnele care îți arată că ești înconjurat de energii negative!

Ai mereu dureri de cap…

Cu toate că te odihnești și încerci să elimini stresul, durerile de cap nu te părăsesc? Ești tot timpul nervos sau chiar suferi de migrene îngrozitoare care nu cedează cu orice calmant? E posibil ca cineva să fi apelat la tehnici de prin intermediul cărora să-ți trimită energii negative.

De asemenea, persoanele care au fost ținta unor astfel de practici suferă de căderi inexplicabile ale părului, de la o zi la alta. Și asta nu e tot. Încep să vomite foarte des, indiferent dacă mănâncă sau nu și se plâng de dureri mari de stomac. O altă problemă strâns legată de energiile negative este neputința femeilor de a rămâne însărcinate, chiar dacă de multe ori analizele medicale spun altceva…

Cum scapi de aceste probleme?

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să începi să ții post și să bei în fiecare zi apă sfințită. Efecte uimitoare are apa sfințită luată de la Bobotează, care trebuie păstrată tot restul anului. De câte ori simți vreo durere sau o stare neobișnuită, bea o gură de agheasmă.

Pentru a elimina complet aceste energii, roagă preotul să sfințească o pungă cu sare grunjoasă din care apoi presară în pantofii pe care îi porți.

Citește aici 10 moduri de tranziție de la o gândire negativă la o gândire pozitivă

Nu uita!

Trebuie să porți lenjeria intimă întoarsă pe dos și lângă pat trebuie să ai întotdeauna un cuțit uns cu tămâie. Se spune că acesta are rolul de tăia de la rădăcină gândurile rele și  energiile negative.

Un articol de Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.