"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 − 3 =

3 × 1 =

Multe persoane s-au obișnuit, în speranța că vor fi extrem de credibile, să-și facă semnul sfintei cruci chiar și în situații banale. Fără să se gândească că acesta este un imens păcat.

Iată momentele când nu aveți voie să vă faceți cruce…

Nu vă închinați dacă vreți să dobândiți un câștig material

De multe ori în viață s-a întâmplat să încercați să convingeți pe cineva de veridicitatea spuselor vorbelor dumneavoastră iar ca să vă demonstrați cinstea și corectitudinea ați început să vă închinați? Ca să nu mai spunem că ați și folosit cuvinte de genul Așa să îmi ajute Dumnezeu…

V-ați gândit vreodată că ați făcut o mare greșeală pentru că ați folosit numele Domnului în deșert?

E adevărat că toți suntem supuși greșelii, însă există persoane care se roagă Mântuitorului chiar și atunci când vor să facă ceva rău, fără a înțelege că nu vor face altceva decât să atragă mânia Lui dar și spiritele rele. De asemenea, există categorii de oameni care se roagă și își fac sfânta cruce chiar și atunci când se duc la jocuri de noroc sau joacă la loto. Acest comportament nu este decât o luare în râs a numelui lui Dumnezeu.

Citește aici dacă este bine sau nu să plângem persoanele dragi dispărute dintre noi?

Rugați-vă pentru sănătate și putere

Potrivit sfinților părinți, trebuie să vă închinați și să vă rugați ca Domnul să vă dea putere și sănătatea, întotdeauna când intrați în biserică și când sărutați icoanele, dimineața și seara înainte de culcare,înainte și după ce ați stat la masă, indiferent sunteți acasă sau la un restaurant, când sunteți tulburați, când plecați într-o călătorie, când bate clopotul, când au loc fenomene ale naturii, furtuni, tunete, fulgere. Nu uitați! Sfânta cruce nu e un lucru de care să ne batem joc!

Un articol de Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.