"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen − 3 =

seven + twelve =

Viața este un amestec de evenimente frumoase și urâte. Cu toții avem momente când ne simțim la pământ și parcă nu există nicio ieșire din acea situație. Totuși aceste situații trebuie gestionate bine, pentru a nu ne face și mai mult rău.

loading...

Chiar dacă simți că pierzi controlul asupra vieții, poți găsi în tine puterea de a merge mai departe.

Iată care sunt cele 8 moduri prin care ne creăm propria fericire, în momente de cumpănă.

Fii deschis și împărtășește

Dacă nu știai, atunci când te afli într-un moment de suferință, îți face foarte bine să vorbești despre asta. Te ajută să te eliberezi.

Încearcă să ceri ajutorul unei persoane iubite, care să te asculte și să te îndrume către găsirea unei soluții.

Dacă ai un partener de viață, acesta te poate ajuta și mai mult să treci peste momentele grele din viață, deoarece iubirea ne schimbă percepția asupra lucrurilor din jur.

Decide să fii fericit!

De cele mai multe ori căutăm fericirea în exterior, fără să ne dăm seama că ea pornește din interiorul nostru. Fericirea nu vine din lucrurile materiale, ea nu stă în achiziționarea unei mașini noi sau a unei perechi de încălțăminte.

Fericirea stă în mâinile tale, așa că trebuie să profiți de orice moment, de orice situație, pentru a te bucura de viață. Poți spune:„eu aleg cum mă simt azi!”, iar acesta poate fi un început bun al zilei.

Concentrează-te pe afirmații pozitive și vizualizează-le!

Cercetătorii au descoperit recent faptul că energia negativă poate induce stresul emoțional și riscul dezvoltării bolilor cardiace.

Ai mare grijă ce atragi în jurul tău și concentrează-te pe energiile pozitive. Dacă dai frâu liber emoțiilor negative, acestea îți vor inunda trupul și te vei îmbolnăvi.

Atunci când ai tendința de a spune: „nu pot să fac asta” înlocuiește fraza cu :„voi încerca să fac asta”. Aceasta este calea spre succes!

Vizualizarea viitorului și a stării de bine te poate duce într-un spațiu destinat pozitivismului și al bunăstării. Încearcă să ieși din conjunctura care te face să te simți limitat.

Fii recunoscător

Acesta ar trebui să devină un stil de viață. Fiecare om ar trebui să fie recunoscător pentru ceea ce are. Chiar și atunci când trecem prin momente mai dificile, trebuie să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru faptul că ne-am trezit și putem duce la capăt o nouă zi.

Conform unui studiu publicat în Jurnalul Personalității, un stil de viață bazat pe recunoștință poate atrage multă energie pozitivă în viața noastră. Privește-ți familia, privește-te pe tine, merită să fii recunoscător?

Învață să ierți și să mergi mai departe

Poate că este dificil să treci peste anumite incidente, însă dacă vei sta supărat, nu îți va fi de niciun ajutor. Atunci când nu iertăm o persoană sau un eveniment neplăcut din viața noastră, ne încărcăm cu energie negativă, iar aceasta se transformă în anxietate și depresie. Merită?

Iartă și învață să treci mai departe, fiecare om greșește.

Protejează-te!

Chiar dacă ai un program încărcat sau ai foarte mult de lucru, este foarte important să îți faci timp pentru tine. Ieși în oraș cu prietenii, mergi la film sau fă o plimbare în parc. Toate aceste activități te pot scoate din starea de agitație sau de supărare.

De asemenea și meditația ajută!

Poți petrece 15-20 de minute pe zi respirând și concentrându-te pe eliminarea energiei negative din viața ta.

Ajută-i pe nevoiași

Ajută-i pe cei la nevoie și vei vedea cum starea ta interioară va fi una mai pozitivă.

Dedică-ți cel puțin două ore pe săptămână acestui lucru. Poți chiar să te înscri voluntar, în cadrul unei organizații care ajută persoanele defavorizate.

Citește care sunt cele 13 secrete pentru o viață plină de fericire.

Ia lucrurile așa cum sunt

Încearcă să nu te mai stresezi atât de tare pentru ce urmează să se întâmple. Stresul excesiv atrage energie negativă. Așa că, atunci când ești pus într-o situație neplăcută, încearcă să te gândești la faptul că există o soluție pentru orice, trebuie doar să o cauți în adâncul sufletului tău.

Nu spun că este ușor să trecem peste problemele vieții, însă se poate fără a ne face prea mult rău!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.