"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Să nu îți fie teamă că îl pierzi, pentru că dacă el te pierde, nu va avea nicicând ceva mai bun!

Ce merit?

Termenul de „ a merita” ceva sau pe cineva, rezultă din necesitatea de a deține ceva sau pe cineva, în urma acțiunilor întreprinse.

PUBLICITATE

Superioritatea și atitudinea de cunoscător a tuturor lucrurilor, nu își au loc într-o relație. Respectul trebuie să primeze.

Da, respectul pentru intimitatea celuilalt, față de efortul celuilalt de a menține relația bine sudată și așa mai departe.

În cadrul acestui articol, vom încerca să te ajutăm, să îți dai seama dacă meriți mai mult de la partenerul de viață.

PUBLICITATE

IATĂ CARE SUNT SEMNELE:

PARTENERUL NU MAI COMUNICĂ

Comunicarea este un element foarte important, reprezentând stâlpul de susținere al relației voastre. Comunicarea sănătoasă este cea care vă poate ajuta să treceți peste orice problemă. Elaine Fantle Shimberg, spune că, în cazul cuplurilor care se confruntă cu dificultăți de comunicare, ar fi recomandat să lase într-o altă cameră telefoanele mobile sau orice altă sursă care le-ar putea atrage atenția și să stea de vorbă. Cel puțin o oră zilnic!

PARTENERUL NU TE APRECIAZĂ

Oamenii au metode diferite prin care își exprimă recunoștința, însă există persoane care observă că meriți mult mai mult, însă nu o vor spune niciodată și nici nu te vor lăuda pentru activitățile pe care le faci atât de bine. Partenerul tău ce atitudine are?

TU FACI MEREU PLANURILE

Dacă partenerul se ascunde, ori de câte ori trebuie să discuați despre planurile voastre de viitor, lăsându-te pe tine să rezolvi mereu, acesta nu este un lucru bun. Trebuie să vă asumați amândoi responsabilitatea, nu uita!

PUBLICITATE

NU EȘTI BINE PRIMITĂ ÎN FAMILIE

Este o situație foarte grea, atunci când una dintre familii nu este de acord cu partenerul fiului sau fiicei, apar și certuri în cuplu. De ce? Pentru că partenerul se va vedea încolțit și vor apărea certurile dintre voi doi.

Dacă nu este slab, îți va lua apărarea.

NU ÎȘI ASUMĂ RESPONSABILITATEA

Dacă partenerul nu își asumă responsabilitatea pentru nicio acțiune întreprinsă împreună cu tine, atunci este foarte grav. O femeie are întotdeauna nevoie de un bărbat pe care se poate baza cu adevărat.

PUBLICITATE

NU ÎȚI RESPECTĂ TIMPUL

În societatea civilizată, punctualitatea este un semn de respect. Dacă întârzie mereu, ori de câte ori aveți ceva important de făcut, înseamnă că nu îți merită timpul.

TE SIMȚI NESIGURĂ

Persoanele dragi, mai ales partenerii de viață, trebuie să ne ofere acel sentiment de siguranță constantă. Ideea că ne-am putea descurca singuri în orice situație nu este deloc bine venită, deoarece asta înseamnă că așa te-ai obișnuit să acționezi. Nesiguranța în luarea deciziilor se poate datora lipsei de implicare a partenerului, în viața ta sau, mai bine zis, în viața voastră…

ESTE FOARTE PUȚIN CONTACT FIZIC

Îți poți da seama imediat, dacă partenerului îi pasă de tine. Te ține în brațe des? Te sărută pe frunte, te ține de mână? Toate aceste atingeri sunt foarte importante pentru o relație sănătoasă.

PUBLICITATE

PARTENERUL ASCUNDE LUCRURI DE TINE

Minciuna are pricioare scurte, iar dacă ai aflat faptul că partenerul îți ascunde diverse, nu este deloc bine. Într-o relație sănătoasă, trebuie să existe transparență.

ESTE DISTANT

Dacă de ceva timp nu mai vorbiți la fel și vă este indiferent dacă sunteți sau nu împreună, atunci semnul de întrebare, cu privire la relația voastră este evident. Nu meriți asta!

Află care sunt cele: 9 semne că ai întâlnit bărbatul viselor tale

PUBLICITATE

Ce poți face? Urmează aceste sfaturi:

1. Evaluați situația
2. Comunicați
3. Faceți activități împreună
4. Renunțați la influența exterioară
5. Iertați-vă!
6. Recunoaște greșelile!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]