"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Indiferent cât de mult ar fi evoluat medicina, superstițiile legate de sarcină și bebeluși s-au păstrat și în lumea modernă.

Poftele gravidei trebuie luate în serios

De când e lumea și pământul, femeile au ținut cont de anumite tradiții în ceea ce privește aducerea pe lume a unui copil.

– Ca bebelușul să fie unul sănătos, femeile nu au voie să mănânce carne netăiate la frigare. În caz contrar, se crede că cel mic se va naște cu limba prinsă.

PUBLICITATE

– De asemenea, tradiția spune că în timpul cât este însărcinată, mama nu are voie să fure nici un obiect, oricât de mic ar fi, pentru că altfel umbra obiectului sustras va apărea ca pată pe corpul copilului.

Citește aici ce se poate întâmpla dacă bebelușul dorit întârzie să apară!

– Mai mult decât atât,viitoarea mamă nu are voie să cunune, pentru că e posibil să-și piardă pruncul.

PUBLICITATE

– Pentru a avea o naștere ușoară femeia se spune că nu are voie să stea pe vreun sac sau treptele unei scări.

– Un accent important se pune pe poftele gravidei. Se spune că un mare păcat va cădea asupra celui care nu oferă din mâncarea sa unei femei însărcinate.

– Dacă mama poftește însă fără să vadă pe cineva mâncând, soțul face orice e omenește posibil să îi îndeplinească femeii dorința, altfel aceasta poate pierde sarcina.

PUBLICITATE

Un articol de Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]