"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two + four =

fourteen − 5 =

Are arome unice și nu vă amețește… Mustul, căci despre această licoare minunată este vorba are și beneficii uriașe asupra sănătății.

loading...

Păstrează celulele tinere și sănătoase

Suferiți de obezitate sau pur și simplu vreți să scăpați de câteva kilograme acumulate? E momentul cel mai potrivit să rezolvați această problemă cu ajutorul mustului, cel mai bun medicament al toamnei.

Tot mustul este cel care are grijă să păstreze celulele tinere și sănătoase, protejează neuronii, ba chiar specialiștii spun că blochează parțial evoluțial Alzheimer-ului, este un bun prieten al inimii, scade tensiunea arterială și diminuează riscul accidentelor vasculare.

Dacă aveți probleme cu ochii, o cură cu must este exact de ceea ce aveți nevoie, întrucât previne apariția leziunilor retiniene și a degenerescenței maculare. Nu în ultimul rând, mustul diminează durerile articulare și stimulează sistemul imunitar.

Știm cu adevărat ce este sistemul imunitar și care este rolul său în menținerea sănătății? Citește aici ce avem de făcut pentru a-l menține funcțional!

Cum se face cura

Consumați un pahar cu must înainte cu o jumătate de oră de a lua micul dejun, care trebuie să fie cât mai light, bazat în special pe fulgi de grâu.

La prânz consumați legume preparate la cuptor și deserturi pe bază de fructe.

Pe parcurul zilei mâncați un ciorchine de struguri albi și un amestec de prune și caise uscate. Cura durează zece zile.

Atenție! Pentru a irita cât mai puțin intestinele, consumați strugurii cei mai copți.

Un articol de Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.