"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

14 − three =

1 × four =

Când avem de luat decizii importante şi avem mai multe alternative, de regulă, nu prea ştim să cum să alegem. Ne ducem spre un capăt, ne întoarcem, revenim cu argumente noi şi o luăm de la început…

loading...

În general, problemele de sănătate apar din consumul exagerat de energie şi din dezechilibre. A trăi în echilibru nu este chiar uşor, pentru că tentaţiile sunt multe, solicitări pe măsură şi poate nu suntem pregătiţi întotdeauna.

Prea multă presiune cerebrală

După cum ştim, atât concentrarea cât şi reflecţia consumă multă energie, dar când ideile devin obsesii, suntem deja pe un drum alunecos. Toate trebuie făcute cu măsură, pentru că toate au ritmul lor, deci şi gândurile ar trebui cumva direcţionate spre altceva, nu spre griji şi obsesii.

Creierul, ca mai toate organele corpului nostru, are nevoie de repaus, de relaxare, din când în când. Anumite pauze de regenerare sunt extrem de benefice. Când trebuie să luăm o decizie este nevoie de mai multă atenţie şi concentrare, ce-i drept, dar să nu uităm că nu suntem singuri. Întotdeauna divinitatea este cu noi pentru a ne ghida.

Să ne lăsăm, deci, în seama ei, să ne lăsăm conduşi de acea forţă şi claritate care vine din zonele de maximă siguranţă. Acea zonă nu este alta decât Dumnezeu. Noi, oamenii, suntem învăţaţi să credem că deciziile ne aparţin, dar… nu este chiar aşa. Pentru ca un act să se împlinească, întreg Universul este pus în mişcare şi participă la realizarea lui.

Vezi aici cele trei tipuri de migrene – Originea lor şi cum le poţi trata cu ajutorul plantelor medicinale!

Eliberarea de tensiune

Eliberarea de presiune a concentrării şi a calculelor interminabile, pe care le face mintea, se face în mai multe feluri, dar prima etapă este relaxarea, cum cred că aţi intuit deja. A doua se referă la reflecţie şi contemplare.

Cunoscând legile universale, este foarte simplu să înţelegem cum funcţionează lumea. Fiecare individ are anumite calităţi care îl propulsează, dar şi defecte care îi pot frâna evoluţia. Procesul evoluţiei este într-un singur sens şi trebuie înţeles. Nu poate avea loc un progres adevărat dacă suntem într-o permanentă luptă interioară şi dacă nu deţinem acel strop de nebunie pentru a ne lăsa ghidaţi.

Am numit-o « nebunie » pentru că în aparenţă este un fel de iresponsabilitate, dar acesta este doar un mod de exprimare. În realitate, exact această abandonare în mâinile divinităţii este cea mai puternică dovada a responsabilităţii.

Să ne lăsăm aşadar, purtaţi, ghidaţi, de divinitatea din noi. Ea ne va călăuzi întotdeauna pe drumul cel mai bun şi ne va scuti de angoasele şi problemele pe care ni le facem singuri.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.