"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Echinocțiul de toamnă are loc în zodia Balanței. Este momentul echilibrului cosmic și al armoniei.

În trecut, odată cu Echinocțiul de toamnă erau comemorate toate planetele și se practicau ritualuri sacre ale fertilității și abundenței.

Este momentul în care se culeg roadele, iar pământul ne oferă rezultatele muncii de peste an. Este momentul în care ni se răsplătesc toate eforturile, iar Mama Natură ne răsfață.

Acordă-ți timp pentru a te gândi la următoarele aspecte: cum este relația cu sinele? Ce ai dori să atragi în viața ta, în următoarea perioadă?

PUBLICITATE

Aprinde o lumânare pentru cei care nu mai sunt printre noi și mulțumește divinității pentru tot ceea ce ai.

Spune-le celor din jur cât de mult îi iubești și cât prețuiești prezența lor, în viața ta. Aceasta este cea mai bună perioadă pentru a iubi și a te lăsa iubit. Este momentul în care vei realiza că răbdarea este cuvântul cheie al vieții de succes.

Citește aici de ce să te împrietenești cu cătina toamna, ca să uiți de boli toată iarna! Cum poţi prepara un sirop fără fierbere, în cel mai sănătos mod posibil!

Nu te critica prea tare, încearcă să fii generos cu cei din jur și vei vedea cum inima ta va începe să simtă diferit, tot ceea ce te înconjoară.

A, și încă un sfat, fă-ți chiar la tine acasă un colțișor care să fie doar al tău, în care să meditezi, să te rogi și să îți pui ordine în gânduri, ori de câte ori te simți copleșit.

PUBLICITATE

Viața se trăiește fără a judeca, doar trăiește-o!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]