"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

ten + 12 =

seven + ten =

Ne amintim cu drag de vremurile când eram îndrăgostiţi… Era frumos, poetic, sublim… dar au trecut acele momente, ca mai tot ce este trecător.

De ce nu le putem uita şi de ce am vrea să revenim la ele?

Pentru că în acele momente eram noi, aşa cum suntem, de fapt, fără alte influenţe sau prejudecăţi. Deci, eram tot noi, acum de ce nu mai poate fi la fel?

Prea multă gândire strică

În dragoste, nu avem nevoie de argumente. Cu cât sunt mai multe, cu atât relaţia este o convenţie, un contract, ca oricare altul, unde există cele două părţi. Fiecare parte are pretenţiile ei şi îndoielile ei, nu îşi asumă riscuri, nu lasă nimic să treacă de filtrul autoimpus al criteriilor.

De ce trebuie să gândim atât de mult în dragoste?

Avem nevoie de argumente cu adevărat? Iubim o persoană pentru ce este ea, aşa cum este ea, fără să fie nevoie de alte analize. În relaţia noastră sunt două suflete, nu două diplome şi nici două funcţii.

Sunt doi oameni care au nevoi ale sufletului şi care doresc să şi le completeze. Fără îndoială că nu trebuie să fim orbi, dar nici microscopul nu ne ajută.

Aceeaşi lege fundamentală a Universului, adică Legea iubirii, este cea care face ca lucrurile să fie posibile, face ca sufletele noastre să vibreze. De ce să nu le dăm această libertate şi de ce să le îngrădim cu teorii care mai de care mai sofisticate?

Citește aici cum ne poate vindeca iubirea de aproape orice boală!

Iubirea este simplă

Datorită faptului că lumea nu mai acceptă nimic fără să despice firul în patru, am ajuns să disecăm şi sufletul, adică acea parte curată, nealterată, care există în noi. Toate acestea se fac pentru a ne proteja de eventualele probleme de mai târziu, probleme care nu ar apărea dacă nu am fi atât de sceptici.

Nu toţi sunt capabili să îşi asume riscul, dar nu toţi vor cunoaşte sentimentele de iubire. Oricare ar fi motivaţiile acestei viziuni, ea nu are justificare, pentru că minimalizăm (deci reducem) adevărata măreţie a sufletului care ne guvernează. De fapt, acesta este rolul lui şi misiunea lui, de a ne conduce spre iubire, nu spre calcule şi dezbateri.

Este atât de simplu să iubim!

Şi nu avem nevoie să răspundem la întrebarea « de ce? » pentru că ea nu îşi are rostul. În iubire nu există întrebări şi dacă ar exista, ele se referă doar la un singur aspect: « ştim să iubim? »

Universul este corect şi nu va răspunde niciodată greşit la cererile noastre. Nu ne va îndruma pe un drum pe care nu avem ce căuta, pentru că el, însuşi, se bazează pe Legea iubirii, deci cum am putea crede că greşim? Şi cum am putea greşi când iubim?

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.