"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × 5 =

15 − 9 =

Care dintre următoarele trei familii nu pare veritabilă? Răspunsul tău relevă multe despre relaţia ta cu familia

loading...

Familia este instituţia civilă în care individul îşi dezvoltă propria personalitate. Atitudinea pe care o ai despre familie în general poate dezvălui multe lucruri despre personalitatea ta. Priveşte cu atenţie imaginea de mai jos şi încearcă să ghiceşti care dintre familii nu este reală.

Dacă ai ales familia nr. 1

Eşti o persoană foarte săritoare şi grijulie. Bunătatea şi generozitatea ta sunt înnăscute. Îţi place să-i faci fericiţi pe cei din jurul tău pentru că te încântă ideea de a face lumea mai bună. Totuşi, trebuie să ai grijă să păstrezi echilibrul între dorinţa ta de întrajutorare şi impulsul de a controla vieţile altora.

Dacă ai ales familia nr. 2

Eşti o persoană foarte sensibilă şi bună la suflet. Visezi la relaţii stabile şi fiabile. Pentru tine, familia ideală este cea în care dragostea şi respectul au mereu întâietate, şi în care soţii au tot timpul grijă unul de celălalt. Îţi place să ai grijă de oameni şi să creezi o atmosferă de fericire şi armonie peste tot pe unde mergi. Eşti un prieten loial şi pe care lumea se poate baza oricând. Tot ce trebuie să ai în vedere este să îţi alegi prietenii mai cu grijă ca să eviţi dezamăgirile. Nu lăsa pe nimeni să abuzeze de bunătatea ta.

Încearcă aici un alt test interesant ca să te redescoperi!

Dacă ai ales familia nr. 3

Eşti o persoană serioasă şi grijulie care preţuieşte şi respectă fondul sentimental al tuturor oamenilor pe care îi întâlneşti. Întotdeauna cântăreşti bine datele problemei înainte să treci la fapte. Eşti de părere că familia reprezintă o uniune egalitară în care toţi membrii contribuie la fericirea familiei. Îţi place să-ţi petreci timpul în compania oamenilor care te înţeleg cu adevărat, doar că simţi uneori că duci lipsă de căldură şi afecţiune. Este important să rămâi adaptabil şi să înveţi să pui piciorul în prag atunci când este cazul, dar nu uita să oferi dragoste necondiţionată persoanelor dragi!

Multă lume consideră că percepţia unui individ asupra familiei este influenţată în mare măsură de educaţia primită şi de tipologia părinţilor. Uneori e foarte greu să dobori barierele interioare construite în copilărie atunci când vrei să-ţi întemeiezi propria familie. Ai întâmpinat şi tu astfel de probleme? Comunică-ne gândurile şi părerile tale la rubrica pentru comentarii!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.