"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × five =

two × 2 =

Noi ştim ce ne face bine şi ce nu. Pentru asta nu avem nevoie de consiliere, ci trebuie să ne ascultăm fiinţa. Trebuie să vedem care sunt nevoile noastre, deasupra celorlalte provocări.

loading...

Nu întotdeauna ştim ce vrem, pentru că suntem adesea, debusolaţi. Şi este oarecum, normal să fie aşa. Mereu avem ceva de învăţat şi de experimentat. Şi totuşi, există ceva ce ştim…

Viaţa este un spectacol

Da, este un spectacol în care noi suntem actorii principali. Fiecare are rolul lui, postura lui, crezul lui. Toate vin din fiinţa noastră, nu prin imitaţie. Nici nu am putea vreodată să trăim în locul altcuiva, pentru că experienţele vin şi pleacă, dar ele ne sunt destinate.

Ce ar însemna o viaţă copiată după a vecinului de peste drum? De aceea, orice vine din afara noastră ne tulbură şi derutează în aşa fel încât ne poate doborî, dacă nu suntem atenţi. Căutând împlinirea şi trăind autentic, descoperim o lume deosebit de frumoasă, misterioasă uneori, palpitantă, provocatoare şi nu trebuie luată prea în serios.

Până la urmă, ne putem juca cu ea, este în mâinile noastre şi aşteaptă să fie modelată după cum credem de cuviinţă. Spectacolul ni se înfăţişează ca o poveste, cu eroi şi înfrânţi, cu bine şi rău, cu frumos şi urât… Dar este a noastră, participăm la ea în fiecare moment…

Citește aici 7 lucruri pe care nu trebuie să le divulgi nimănui… mai ales nr. 1!

Doar drumul tău te face împlinit

Oricare ar fi drumul, este al nostru. Căutând în în noi, în profunzimile sufletului, putem descoperi ce a pus divinitatea acolo şi ce am mai adăugat noi, în timp. Poate să nu ne placă întotdeauna ce descoperim, dar, cu siguranţă, nu este nimic care să nu ne fie cunoscut sau măcar intuit.

În primul rând, trebuie să acceptăm faptul că putem greşi, în al doilea rând, că există soluţii pentru a îndrepta lucrurile. Vom fi pe drumul cel bun atunci când vom avea certitudinea că facem ceea ce simţim, nu ceea ce trebuie sau ceea ce ne cer alţii să facem, când avem liniştea şi convingerea că împlinirea vine dinspre noi spre alţii şi nu invers.

Prin urmare, putem fi pe drumul cel bun în orice moment. Chiar acum! Percepţia noastră, însă, trebuie să se facă pornind de la ceea ce simţim şi oricare ar fi sentimentul, sufletul va găsi calea potrivită pentru a se elibera de povara condiţionărilor.

Să lăsăm libertatea fiinţei noastre să curgă odată cu viaţa, să se strecoare printre hăţişurile de neînţelegeri şi confuzii, făcând drum împlinirii noastre profunde şi durabile!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.