"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four + 15 =

4 × 2 =

Cu toţii trecem prin momente de disperare, când nu ne mai găsim drumul, când alţii ni se opun… Nu este simplu deloc şi este perfect justificat să cădem, uneori.

Putem cădea de mai multe ori, dar de fiecare dată, trebuie să ne ridicăm şi să o luăm de la capăt. Nu putem rămâne la podea ca nişte învinşi ai sorţii.

Renunţarea ne distruge visele

Fără îndoială, odată căzuţi, s-ar putea să nu mai avem forţe să ne ridicăm. Nu este nimic grav sau greşit, este natural să fim epuizaţi după o bătălie în care s-a întâmplat să dăm greş. Am vrut să ne realizăm un vis şi nu am reuşit.

Ce este rău în asta? Avem dreptul să greşim, cum avem dreptul să şi pierdem unele bătălii. Să nu uităm, însă, că nu am pierdut întreg războiul, deci trebuie să ne mobilizăm pentru etapa următoare. Visul nostru este tot acolo şi el îşi cere drepturile pentru a fi împlinit. Pe de altă parte, un vis poate face parte din misiunea noastră, deci, nu avem dreptul să îl abandonăm.

Odată cu renunţarea la el, visul poate dispărea… Câţi astfel de oameni au renunţat înainte de a mai încerca? Multe genii au dispărut, nu s-au putut afirma, pentru că nu au mai găsit resursele pentru a continua? Vieţile lor au rămas în umbră şi sufletul lor nu şi-a găsit niciodată liniştea…

Dacă ești un singuratic și mai puțin sociabil? Află că faci parte dintr-o anumită categorie de oameni. Citește aici despre ce este vorba!

Căută să te împlineşti

Oricare ar fi dorinţa sau visul care bântuie nopţile, nu există nici un argument care să îi stea în cale. Avem toate, absolut toate resursele necesare. Ele se găsesc în interiorul nostru şi acolo le putem căuta. Dacă nu ştim să o facem, o scurtă rugăciune în sensul acesta ne va ajuta.

Divinitatea intervine în toate, mai cu seamă în planurile măreţe. Un plan măreţ este atunci ne simţim împliniţi şu nu are legătură cu nimic: nici cu familia, nici cu locul de muncă, nici cu zonă geografică în care trăim. Este atemporal şi, de regulă, un lucru măreţ va ajuta pe toată lumea.

De câte ori am simţit că viaţa nu are sens? Cum au fost zilele în care nu ne găseam echilibrul? Toate au sens şi toate se îndreaptă spre acelaşi scop, adică spre împlinire. Nici un efort nu este prea mare când vorbim despre ceea ce ne aduce împlinire. Deci, ajută-te, nu renunţa înainte de a vedea de ce eşti capabil!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.