"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 + 3 =

14 − two =

1. Cutiile

Visele în care apar cutii, înseamnă că ți se ascunde ceva. O cutie goală înseamnă că ești dezamăgit de o anumită situație, iar un număr mai mare de cutii reprezintă întâmpinarea unor probleme sentimentale.

loading...

2. Telefoane

Dacă visezi că sună telefonul, înseamnă că începi să te cunoști din ce în ce mai bine. Dacă nu vei răspunde la telefon, înseamnă că refuzi să te iubești pe tine.

3. Zborul

Visul în care zbori reprezintă un semn de alarmă de la subconștientul tău. Este posibil să te confrunți cu dificultăți în viața reală, pe care încerci să le soluționezi.

4. Luna

Un vis în care apare luna, poate indica faptul că ai o latură creativă, pe care nu ai descoperit-o încă.

5. Drumuri

Drumurile sunt semne ale călătoriei noastre prin viață. Dacă visezi un drum drept și lipsit de bolovani, atunci vei trece prin viață fără griji. Dacă drumul este greoi este posibil să îți fie teamă de viitor.

6. Flori

Dacă vezi un buchet de flori, înseamnă că te așteaptă oportunități noi. Florile uscate reprezintă faptul că un capitol din viața ta este pe cale să se închidă.

7. Apa

Citește cum ne ajută visele să ne rezolvăm problemele.

Dacă îți apare apa în vis, înseamnă că ești o persoană ambițioasă. Dacă visezi un ocean, este posibil să te aștepte mari oportunități.

Ți s-a întâmplat să visezi aceste cadre? Sunt reale explicațiile? Aștept părerea ta!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.