"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 × four =

nine + 8 =

Cu siguranță ai cunoscut cel puțin o femeie Alfa în viața ta.

Unii bărbați le interpretează a fi prea feministe sau prea bătăioase, însă aceste femei știu cu adevărat cum arată o războinică.

Această femeie este ușor de observat, într-o cameră plină cu femei.

Iată care sunt caracteristicile ei:

1. ÎNCREZĂTOARE ÎN SINE

Pentru o femeie Alfa, încrederea în sine este o normalitate, de aceea toți cei din jur se simt atrași de ea. Este sigură pe sine și știe că poate rezolva orice situație și își poate atinge orice ideal.

2. ACȚIUNILE SALE SUNT PERCEPUTE A FI LIPSITE DE EFORT

Poate crezi că o astfel de femeie obține imediat tot ceea ce își dorește, dar trebuie să știi că ea muncește din greu pentru ceea ce are, chiar dacă în ochii celor din jur pare contrariul.
Acceptă asemeni unei normalități suișurile și coborâșurile vieții și este un prieten loial.

3. ESTE ONESTĂ

Nu va construi niciodată strategii elaborate prin care să mintă, doar pentru a părea ceva ce nu este, în ochii celor din jur. Astfel oamenii ajung să simtă un respect foarte mare, pentru această femeie. Pentru ea nu este loc de jocuri copilărești.

4. CREDE ÎN CRITICI CONSTRUCTIVE

Femeia alfa nu este niciodată temătoare, atunci când vine vorba de critici și de aflarea adevărului despre propria persoană. Ea acceptă critica sub o formă constructivă și este conștientă că fiecare om are ceva de învățat din orice situație.

Dacă ea își exprimă părerea, în mod onest, la fel va accepta și criticile celor din jur.

5. NU SE AFLĂ ÎN COMPETIȚIE CU ALTE FEMEI

Poate aceasta este cea mai importantă calitate, cea care o diferențiază de restul femeilor. Femeia Alfa nu vede o competiție cu nicio femeie, deoarece este sigură pe propriile puteri. Știe de ce anume are nevoie și nu ezită niciun moment, atunci când vine vorba de îndeplinirea propriilor idealuri.

Citește de ce bărbații nu fac față femeilor puternice.

6. INTELIGENȚĂ EMOTIVĂ

Femeia Alfa are suficientă experiență, încât să facă față cu brio oricărei situații din viața de zi cu zi. Știe când trebuie să se retragă dintr-o relație sau dintr-un parteneriat și se folosește de emoții pentru a-și ghida fiecare relație. Nu este de piatră, așa cum ar crede mulți.

7. ECHILIBRU PERSONAL ȘI PROFESIONAL

Femeia Alfa știe cum să țină această balanță echilibrată și nu implică viața personală în cea profesională. Pentru ea pauzele sunt foarte importante și știe când are nevoie de o vacanță.

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.