"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × 2 =

4 × three =

Ai avut vreodată senzația că cineva te urmărește, chiar dacă nu este nimeni în jur?

Ai primit mesaje în gând, care par să vină dintr-o altă lume? Există mai multe mijloace prin care lumea spirituală încearcă să te contacteze, fie că vorbim aici despre persoane dragi care au plecat de lângă noi sau identități despre care nu cunoaștem prea multe detalii.

Iată care sunt cele 6 semne ale lumii spirituale

1. Trăiești vise vii pe durata meditației

Lumea spirituală va preschimba mesajele în vise. Vor fi asemeni unor filme de scurt metraj, care ne vor apărea pe retina minții, în momentul în care medităm. Ni se vor crea scenarii, prin care ne va fi atrasă atenția. În momentul în care dormi, imaginile par să fie aliniate, astfel încât să decodezi cu ușurință informația. Răspunsul tuturor întrebărilor pot fi aflate doar dacă adresezi Universului anumite întrebări, înainte de a merge la culcare.

2. Simțurile vor fi mai sensibile

Spiritele comunică prin intermediul mirosurilor, atingerilor, imaginilor sau sunetelor. Poate fi vorba despre o mireasmă apărută din neant sau despre un sunet ivit în timpan, într-o liniște profundă. Spiritele vor căuta orice metodă prin care să îți transmită că îți sunt alături.

3. Electricitatea este și ea o cale prin care spiritele comunică

Spiritele se folosesc de lumini și componente electrice, pentru a-ți atrage atenția. Suntem creați din materie, iar electricitatea reprezintă conductorul forței spirituale. Este posibil ca becurile din casă să se aprindă, fără intervenția ta sau poate volumul de la radio să crească brusc. Nu trebuie să te sperii, cineva drag este alături de tine și vrea ca tu să simți asta!

4. Ai un simț al cunoașterii exagerat.

Ți s-a întâmplat să cunoști răspunsul la o întrebare sau soluționarea unei probleme, fără ca măcar să te fi documentat cu privire la acea temă, în prealabil? Spiritele lucrează pentru tine, ele sunt cele care te îndrumă pe calea cea bună și îți ușurează acțiunile.

5. Schimbări biologice

În momentul în care ai în preajmă un spirit, temperatura corpului începe să se modifice, brusc și inexplicabil. Ți s-a întâmplat să vorbești despre o persoană dragă, care nu mai este printre noi și să îți scadă temperatura corpului? Este modul prin care spiritul îți transmite că este în preajmă!

Citește care sunt semnele că o persoana decedată, dragă ție, se află încă în preajma ta.

6. Ești ghidat de sinconizare.

Ți s-a întâmplat vreodată să te gândești la un anumit lucru și să îți apară imediat în cale? Fiecare oportunitate cu care ne întâlnim se datorează spiritelor ființelor dragi plecate dintre noi, care vor să ne ajute să ne continuăm viața într-o formă lină. Coincidențele ne asigură că mergem pe drumul cel bun.

“Nu ne creăm destinul, ci participăm la formarea lui. Sincronicitatea este asemeni unui catalizator al densității.” ~ David Richo, The Power of Coincidence: How Life Shows Us What We Need to Know

Nu există separării între Universuri, lumea spirituală va ghida mereu lumea materială, important este doar să găsim în noi deschiderea prin care decodăm mesajul!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.