"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × five =

five × 1 =

Mari învățați ai cercurilor spirituale spun că oamenii călătoresc prin vieți în grupuri. Aceste grupuri sunt familii de suflete, de regulă între 40 și 80 la număr, care se reîncarnează împreună, dar adesea cu roluri diferite de îndeplinit.

loading...

Dacă ne ghidăm după acest aspect, este practic inevitabil să întâlnim măcar unul dintre aceste suflete în timpul vieții noastre pe acest pământ. Iată cum poți recunoaște sufletele alături de care ai trăit experiența altor vieți:

1. Apropierea instantanee:

Simți nevoia să te destănui unei persoane chiar dacă nu o cunoști. Te simți în largul tău în prezența ei și te porți natural, ca și cum v-ați ști de o viață.

2. Respingerea instantanee:

Încă de la prima întâlnire, această persoană te face să dai înapoi; are loc o reacție de respingere pe care nu ți-o poți explica. Îi simți negativitatea și vrei să te retragi cât mai repede. Poate că este o persoană care ți-a făcut rău într-o altă viață.

3. Emoții puternice:

De fiecare dată când întâlnești această persoană, te simți copleșit de emoții. Stai ca pe ace și ești copleșit de stări de neliniște, de parcă ai presimți că urmează să se petreacă ceva rău.

4. Gusturi comune:

Dacă ai multe afinități cu o persoană, acest lucru se poate datora și faptului că drumurile vi s-au mai intersectat o dată într-o viață anterioară. Poate că tocmai ai întâlnit un prieten sau un partener vechi alături de care ai mai trăit în alte timpuri.

5. Vă completați de minune unul pe celălalt:

Colaborați foarte bine și faceți o echipă extraordinară. Gândiți la fel și vă completați perfect.

6. Cineva se supără mereu pe tine:

Citește povestea acestui copil care iși amintește de viața anterioară.

Ai în viața ta vreo persoană care mereu îți reproșează lucruri și care te ceartă pentru orice mărunțiș? Se poartă cu tine de parcă le-ai fi dator, de parcă li s-ar cuveni respectul și recunoștința ta. Dacă da, e posibil să fie o persoană dintr-o viață anterioară cu care nu ai apucat să tranșezi un conflict puternic.

7. Sentimentele de vinovăție:

Ai sentimentul că îi oferi cuiva mai mult decât oferă în schimb? Poate fi un semn că ai mai întâlnit acea persoană într-un alt secol. Cel mai interesant aspect este că în această viață simți mereu nevoia de a te revanșa față de persoana respectivă. Poți avea astfel de trăiri chiar și atunci când nu i-ai greșit cu nimic unui om într-o altă viață. Subconștientul te împinge să răsplătești omul respectiv pentru ajutorul acordat cândva sau să îndrepți răul pe care poate i l-ai pricinuit odinioară fie în mod deliberat, fie fără să vrei.

8. Atracție sexuală nepermisă:

Te poți simți atras de o rudă îndepărtată, cineva mult mai în vârstă sau mult mai tânăr(ă) decât tine, indiferent de starea civilă. Dacă simți o atracție sexuală jenantă și inacceptabilă față de o astfel de persoană, și nu reușești să-ți explici nicicum acest impuls, sunt șanse ca voi doi să fi fost iubiți într-o viață anterioară.

9. Conexiune telepatică:

Citește care sunt semnele că ai întălnit pe cineva într-o viață anterioară.

Oamenii care au fost prieteni apropiați într-o viață anterioară au adeseori o legătură telepatică foarte puternică în viața de acum. E de ajuns să te gândești la o persoană pentru ca aceasta să pună mâna pe telefon și să te caute.

10. Privirea lor îți pare familiară:

Este o trăsătură specifică spiritelor înrudite. Mulți oameni relatează că ochii unor persoane pe care le-au întâlnit pentru prima dată li s-au părut pe loc foarte familiari, de parcă s-ar fi reîntâlnit cu o persoană pe care o știau de când lumea. Această familiaritate inexplicabilă a privirii unor necunoscuți se poate explica prin fenomenul reîncarnării. Se spune că după reîncarnare singura particularitate fizică ce rămâne neschimbată sunt ochii, adică oglinda sufletului.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.