"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × 5 =

nine − seven =

În 2001, Rob, un tânăr american în vârstă de 19 ani termina stagiul militar şi urma să plece in Afganistan, iar familia era foarte îngrijorată pentru soarta lui.

loading...

Logan, fratele său mai mic, atunci în vârstă de 10 ani, i-a trimis o scrisoare emoţionantă…

“Dragă Rob,

Te iubesc atât de mult. Dacă pleci în război şi mori sper să iei scrisoarea asta cu tine în rai pentru că nu vreau să mă uiţi niciodată.

Te iubesc foarte foarte mult. Sper să primeşti această scrisoare. Eu am primit marţi mai multe jocuri Nintendo şi am fost foarte fericit, sper ca şi tu să fii la fel de fericit că ai primit această scrisoare.Cu dragoste,
Logan”

După 10 ani, destinatarul scrisorii i-a întors gestul fratelui său şi atunci când acesta din urmă a terminat armata a primit aceeaşi scrisoare, pe care Rob a purtat-o la el pe toată durata carierei sale militare, iar acum a venit timpul să o dea mai departe.

Logan s-a arătat extrem de surprins că fratele său a mai păstrat bilețelul. Rob a postat întreaga poveste pe internet, iar aceasta a devenit virală, fiind citită de peste un milion de oameni.

El a adăugat că: “nu este despre politică sau etică, este despre sentimentele fratelui meu de cinci ani și despre plata unei vechi datorii. A fost extrem de sincer in acea scrisoare și cand am citit-o mi-au dat lacrimile pe loc. Cu toții eram stresați și îngrijorați, iar el a spus exact lucrul la care ne gândeam atunci.”

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.