"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 + 10 =

ten − six =

Cu toții ne dorim să facem o primă impresie bună, însă asta nu înseamnă că trebuie să rămânem doar la acel nivel. Cum suntem noi cu adevărat contează.

loading...

O primă impresie falsă, poate da sentimentul de minciună sau înșelătorie, în fața celor care ne credeau cu adevărat importanți în viețile lor.

Suntem mereu înconjurați de oameni și stă în natura noastră să socializăm unii cu ceilalți. Facem eforturi să ajungem să cunoaștem oamenii din jur, iar când realizăm că nu sunt așa cum ne-am imaginat, poate fi destul de dezamăgitor. Este ușor să te lași păcălit de încredere și încântare, însă acele persoane pot fi complet diferite de imaginea pe care tu ți-ai creat-o!

Există totuși o soluție: decât să fii păcălit și să suferi, învață prin aceste trucuri să citești încă de la început personalitățile false.

Iată cum:

1. Cum te fac să te simți?

Te simți bine și fericit în prezența lor? Complimentele vin într-o formă naturală? Dacă este vorba de naturalețe, atunci cu siguranță ai în față o persoană sinceră.
Dacă observi că persoana se simte rușinată sau își găsește cu greu cuvintele, trebuie să ai mai multă grijă.

2. Cât timp puteți petrece împreună?

Atunci când stabilim o conexiune cu cineva, este destul de ușor să petrecem ore în șir împreună, fără să ne dăm seama cât de repede a trecut timpul. Dacă ți se pare că timpul zboară cu ușurință, în prezența unei anumite persoane, atunci ai alături un om veritabil.

Dacă în schimb, timpul petrecut lângă o persoană este o corvoadă sau petreceți timp doar pentru a soluționa anumite probleme, înseamnă că nu sunteți prieteni.

3. Cât ascultă/cât vorbesc?

Într-o relație ambele persoane trebuie să se asculte și să vorbească atât cât simt. Dacă ambele acțiuni sunt pornite din suflet, atunci relația este una sinceră.

Dacă vezi că noul tău prieten se bucură doar de propriul glas și nu te ascultă niciodată sau crede că părerea sa este mai importantă, atunci nu este o relație importantă sau sinceră.

4. Este cu adevărat o persoană bună?

Actele de bunătate îi ajută pe toți cei implicați să se simtă bine, asta dacă nu sunt întreprinse doar pentru a ieși în evidență. Persoanele bune îți luminează ziua și te fac fericit, doar pentru că ți-au trecut calea. Dacă observi că cei din jur fac anumite acte doar pentru a fi lăudați sau pentru a ieși în evidență, atunci nu este cazul să mai continui relația. Nu sunt persoane sincere.

5. Acțiuni sau reacții?

Poți adresa o întrebare la cinci persoane diferite și vei obține cinci răspunsuri diferite. În cadrul unui loc de muncă poți oferi feedback ,așteptându-te la acțiune. Dacă în schimb ai parte de reacții, de nervi și de încercări prin care oamenii se justifică, atunci acei angajați nu sunt sinceri și te poți aștepta la orice din partea lor.

În relațiile sociale, dacă atunci când ai nevoie de ajutor primești doar reacții și cuvinte, atunci nu ești într-o relație sinceră.

6. Limbajul corporal

Citește care sunt diferențele dintre persoanele sincere si cele false.

Este instinctiv și are loc necontrolat.

Aceasta este poate cea mai simplă formă prin care ne dăm seama de sinceritatea unei persoane.

7. Reacția stomacală

Nu în cele din urmă, poți avea încredere în ceea ce îți transmite stomacul. Dacă ești sceptic cu privire la o anumită persoană, iar stomacul îți confirmă asta, ei bine, poți avea încredere în aceste semne!

În zilele noastre poate fi dificil să avem parte de relații sincere, însă este foarte important să ne luăm măsuri pentru a nu suferi!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.