"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Iubirea este un simplu cuvânt, până când apare cineva în viața noastră și îi conferă însemnătate.”

Cu siguranță și tu ai auzit că fiecare om are trei mari iubiri în viață.

De asemenea, fiecare iubire are o anumită însemnătate.

De cele mai multe ori,prima iubire apare în tinerețe, chiar în adolescență. Aceasta este iubirea idealistă, cea asemănătoare basmelor.

Această iubire este cea care ne arată cum trebuie să ne comportăm în societate și vine cu un respect mai mare față de familie. De cele mai multe ori, în acest moment nu știm cu exactitate cum ar trebui să arate dragostea și ce ar trebui să simțim. Credem doar că suntem îndrăgostiți și punct.

Aceasta este iubirea văzută prin ochi celor din jur și învățăm de la alții cum ar trebui să arate.

O iubire care arată atrăgător.

Cea de-a doua este iubirea cu năbădăi— cea care ne arată cum suntem şi câtă nevoie avem să fim iubiţi. Aceasta este iubirea care răneşte!

Este momentul când facem greşeli, pe care le tot repetăm asemeni unui carusel şi oricât de mult am încerca să facem totul bine, ajungem în acelaşi punct.

Aceasta este de cele mai multe ori o dragoste nesănătoasă bazată pe manipulare şi dramă.

În această situaţie, încercarea de a face lucrurile să meargă primează!

Ar trebui să primeze și dragostea!

Cea de-a treia dragoste este cea pe care nici măcar nu o mai aşteptăm. Cea care pare greşită la început, care ne distruge orice idee pe care o aveam despre dragoste, cea care izvorăşte atât de uşor încât nici nu mai pare reală. Este aceea a cărei conexiune nu poate fi explicată, deoarece nu am planificat-o niciodată.

Aceasta este iubirea prin care ajungem să stabilim o conexiune cu o persoană, fără ca măcar să ne dăm seama de acest lucru.

Aceasta este genul de iubire care nu implică reguli şi ne arată că nu avem nevoie de notiţe pentru ca ceva să fie concret.

Aceasta este iubirea care bate necontenit la uşa noastră şi nu se opreşte până când nu-i deschidem.

Este iubirea pe care o simțim a fi sinceră.

Poate că nu toţi ajungem să simţim această iubire, însă acest lucru se întâmplă pentru că nu suntem pregătiţi. Poate că trebuie să înţelegem ce este cu adevărat dragostea, pentru a simţi-o!

Este posibil să ne trebuiască o viaţă întreagă pentru a învăţa o anumită lecţie, însă dacă suntem norocoşi, putem învăţa destul de repede.

Poate că nu este important dacă suntem noi pregătiţi, atât timp cât iubirea este.

Există şi acei oameni care se îndrăgostesc o dată pentru totdeauna. Pozele cu bunicii noştri care par la fel de îndrăgostiţi şi la 80 de ani reprezintă iubire pură şi ne lasă cu îndoiala, dacă noi am iubit vreodată.

Citește cum te poate vindeca iubirea de boli incurabile.

Cineva mi-a spus că bunicii noştri sunt norocoşi şi poate că a avut dreptate.

Eu cred că cei care ajung să iubească şi a treia oară sunt cei mai fericiţi.

Aceştia sunt cei care s-au recompus din cenuşă, au suferit şi au înţeles cum trebuie să iubească.

Dacă nu a funcţionat în trecut nu înseamnă că nu va funcţiona niciodată.

Ceea ce strică iubirea este că nu iubim fără bariere. Este alegerea noastră dacă ne dorim să rămânem într-o relaţie, în care nu mai există iubire, toată viaţă. Putem alege să fim fericiţi!

Gândiţi-vă la acea iubire care ne face să ne simţim ca acasă, indiferent unde ne-am afla- acea iubire eternă.

Poate că există ceva special la prima noastră iubire şi ceva unic la cea de-a două, însă adevărata încântare apare la cea de-a treia.

Cea care apare în grabă.

Rezistă.

Cea care ne arată de ce nu au funcţionat celelalte.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.