"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Mi-am petrecut o bună perioadă din viață consiliind partenerii din căsnicii. Am reușit să aduc cupluri, aflate în pragul despărțirii, pe culmele fericirii din nou, însă am acumulat și multă experiență cu privire la modul în care femeile iubesc. Am ajuns la o concluzie simplă, oricât de mult ar iubi o femeie partenerul din viața ei, dacă situația nu mai este în favoarea lor, ea va pleca.

Inima li se va rupe în bucățele și nu le va fi deloc ușor să meargă mai departe. Nu este atât de ușor să renunțe la persoana cu care au petrecut o bună perioadă din viață sau cu care au copii, așa că credeți-mă atunci când vă spun că aceste femei chiar au curaj! Totuși de ce fac asta? Articolul de azi va dezvălui răspunsul tuturor întrebărilor legate de acest subiect.

Prezența

Da, ai citit bine, femeile care hotărăsc să își părăsească partenerul o fac pentru că acesta nu mai este prezent în viețile lor. Poate că acesta se dedică mai mult activităților care îi sunt doar lui pe plac, uitând să îi mai acorde timp și femeii de lângă. Nu spun că sunt oameni răi, poate că sunt tații perfecți, au un job de succes și multe alte calități, însă o femeie va avea mereu nevoie de un bărbat care să îi fie alături.

Femeile spun de cele mai multe ori faptul că bărbații lor nici măcar nu realizează dacă se petrece ceva cu ele și nici nu discută prea des despre subiecte de interes comun.

Domnilor, nu încerc să vă spun ce aveți de făcut, eu dezvolt doar cazuri pe care le întâlnesc extrem de des. Poate că nu vă va conveni ceea ce vă voi spune, însă nu uitați că aceste femei nu vă aparțin. Faptul că le-ați luat de soții nu înseamnă că vor rămâne alături de voi pentru totdeauna și nici că acel act va întreține pasiunea unei relații.

Femeia are sentimente care trebuiesc împărtășite și cu cine altcineva dacă nu cu tine? Dacă nu îi vei acorda atenția bine meritată, probabil că se va refugia.

Citește de ce in viață te îndrăgostești doar de 3 persoane.

Femeia are nevoie de atenția ta exclusivă. Vrea să îți simtă pasiunea, nu are nevoie de partide de sex pe fugă, în niciun caz nu va fi atrasă de asta. Femeia este atrasă de pasiune sub toate formele ei. Unde ați pierdut-o, domnilor?

Chiar vă concentrați asupra partenerelor voastre, atunci când ele se află în preajmă sau sunteți superficiali? Acordați-le atenția bine meritată și lucrurile se vor așeza.

Femeile știu cât sunteți de ocupați, așa că nu vă răpesc prea mult din timpul vostru prețios, însă cu siguranță veți găsi câteva momente pe care să li le dedicați zilnic.

Încercați să comunicați mai mult, asigurați-vă că dacă petreceți cinci minute pe zi împreună, acelea să fie de calitate. Completați-le, ajutați-le și iubiți-le, altfel într-o zi totul va lua sfârșit și nu veți înțelege de ce.

Notă: Aceeași poveste poate fi interpretată și invers, deoarece și bărbații au nevoie de atenție!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.