"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × 5 =

one × 1 =

Se spune că fiecare se îmbracă după cum îi este sufletul și cum simte. Dar oare acest lucru se potrivește și cu momentul în care intrăm în sfânta biserică?

Simplu, curat dar mai ales decent!

Pentru Dumnezeu diferența nu o face niciodată haina cu care este înveșmântat trupul, dar asta nu înseamnă ca putem purta orice obiect de îmbrăcăminte atunci când pășim în lăcașurile Domnului.

Indicat ar fi să alegem doar lucruri simple, curate dar mai ales decente.

Este foarte adevărat în perioada Vechiului Testament, îmbrăcămintea femeilor nu se deosebea cu mult de cea a bărbaților, ambele sexe purtând acea robă care purta denumirea de kippah. Bărbații purtau însă ceva în plus, un șal special cu noduri sau ciucuri, de fapt o eșarfă folosită pentru rugăciune care purta numele de tallit. Pantaloni purtau doar preoții și leviții.

Citește aici de ce nu trebuie să aprindeți niciodată lumânările fără să faceți înainte o rugăciune!

Este mai importantă fusta decât credința din suflet?

Un vechi text spune de asemenea ca „Femeia să nu poarte îmbrăcăminte bărbătească şi bărbatul să nu se îmbrace cu haine femeieşti. Căci, oricine face lucrurile acestea este o urâciune înaintea Domnului, Dumnezeu”.

Dar oare atunci când te cheamă Domnul la el contează atât de mult dacă porți fustă sau pantaloni?

Este mai păcătoasă o femeie îmbrăcată într-un costum decât una care e înveșmântată într-o fustă? Nu e normal ca singurul în măsură să ne judece este doar Mântuitorul și nu noi, muritorii?

Bucuria întâlnirii cu Dumnezeu nu ține de nici fel de element pământesc. Decența și credința în mântuire sunt cele mai apreciate, acolo, Sus…

Un articol de Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.