"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 − 7 =

2 × three =

Uneori trecem prin experiențe care ne lasă cu gura căscată, concluzionând: “chiar am avut noroc!”. Să fie oare vorba de o coincidență sau există sincronicitate?

Să luăm următorul exemplu, plănuiești să suni un prieten cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. Iei telefonul și, în același moment vezi că te apelează exact persoana pe care doreai să o suni.

Te întrebi cum poate fi posibil, nu?

Înainte de a trage o concluzie, trebuie să înțelegi la ce se referă sincronicitate. Sincronicitate este reflexia interacțiunii cu lumea. Acele persoane cu care relaționăm la un nivel de vibrație crescut, vor înțelege mult mai bine, deoarece și ei experimentează sincronicități perfecte.

Sincronicitati este cumva legată de spiritualitate, locul în care totul este corelat și unic, sub o formă misterioasă. În viață, vom întâlni multe situații care par banale coincidențe, însă sincronicitati nu este nici pe departe banală.

SEMNE ALE SINCRONICITĂȚII, INTERPRETATE GREȘIT!

Acum că am discutat câte ceva despre sincronicitate, haideți să recunoaștem semnele sale.

1. Vezi o anumită oră, în mod repetat. De exemplu ți se întâmplă des să privești la ceas ori de câte ori este ora: 11:11, 12:34, 12:12, 22:22. Numerele repetitive nu reprezintă o coincidență, ci sunt un semn al sincronicității venit din lumea spirituală.

Citește ce înseamnă dacă observi peste tot tiparul numeric 11:11.

2. Ai o melodie întipărită în minte și o auzi peste tot în jurul tău.

3. Îți adresezi tot felul de întrebări și începi să realizezi că Universul este cel care îți dă indicii, pentru a afla răspunsul. Ei bine, asta este sincronicitate, nu coincidență. Universul doar încearcă să te ajute.

4. Întâlnești persoane care îți dau cele mai bune sfaturi, atunci când ai nevoie. Ți se întâmplă adesea să dai peste persoane care îți spun exact ceea ce ai de făcut. Ei bine, asta este sincronicitatea!

5. Vrei să îți achiziționezi un obiect, dar îl primești cadou chiar înainte să mergi la magazin. Poate veni chiar din partea unei persoane cu care nu ai discutat niciodată despre dorința ta.

Dacă ești atent, vei putea observa că Universul îți oferă zilnic semne ale sincronicității, trebuie doar să privești mai atent lumea înconjurătoare!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.