"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

13 − two =

7 + eight =

“Anxietatea cronică produce adrenalină și cortizol în exces, anulând activitatea apărătorilor naturali împotriva celulelor cancerigene.” – Dr. Michael Barry

loading...

Emoțiile sunt strâns legate de sănătatea generală a organismului. Atunci când suferim, organismul suferă odată cu noi. Anxietatea și depresia pot afecta grav organismul, dustrugând sistemul imunitar.

Însă emoțiile negative pot face și mai mult rău. De exemplu, oamenii de știință cerctează emoțiile negative, deoarece le consideră a fi principalul factor care duce la formarea celulelor canceroase. Până acum, se credea că principalii factori formatori de celule cancerigene sunt zahărul, țigările și alcoolul, însă oamenii de știință sunt de părere că nici emoțiile negative nu ar trebui excluse din această listă.

CUM AFECTEAZĂ NEGATIVITATEA SĂNĂTATEA?

După douăzeci de ani de studiu, s-a descoperit faptul că negativitatea poate fi cauza principală a dezvoltării celulelor canceroase în organism. Iertarea a fost cu mult timp în urmă asociată puterii de vindecare, iar acum se pare că negativitatea este asociată îmbolnăvirii. Dr. Steven Standiford, chirurg renumit din America explică faptul că vindecarea emoțiilor negative este la fel de importantă precum vindecarea rănilor fizice.

Probele care implică tratarea și îndepărtarea celulelor cancerigene din organism, au dus la punerea bazelor unei terapii “a iertării”. O privire mai atentă în rândul pacienților diagnosticați cu cancer, ne spune că 60% dintre acești pacienți au probleme în a ierta. Deci, dacă nu vor ierta oamenii care le-au greșit în această viață, nu se vor putea vindeca.

Emoțiile negative și bolile fizice, merg mână în mână. Dacă vei refuza să te debarasezi de aceste emoții, nu vei face decât să adunci toxicitate în interior, iar aceasta se va transforma în celule bolnave, care mai târziu, le vor mânca pe cele sănătoase…

De asemenea, spuneam că anxietatea face schimbări în organism, iar modul în care scăpăm de anxietate reprezintă modul de tratament pe care noi îl alegem. Iertăm sau continuăm să ne îmbolnăvim?

Capacitatea de a renunța la furie îi va face mult bine organismului tău, iar aici nu ne referim doar la tratarea cancerului, nu! Se pare că dacă ne vom concentra mai mult pe iertare, putem trata sau preveni boli cronice extrem de grave. Un studiu recent a concluzionat faptul că femeile abuzate, care decid să ierte agresorul, s-au putut vindeca mai ușor de traumele suferite.
Oamenii de știință spun că femeile care folosesc iertare drept formă de tratament, s-au vindecat mult mai ușor de traumele suferite în urma unei agresiuni, fără să sufere de depresie sau anxietate.

Citește cum să îți cureți casa de energii negative.

Iertarea poate fi calea prin care ajutăm oamenii să depșească atât afecțiunile mentale, cât și pe cele fizice. Consilierii specializați în arta iertării, sunt de părere că acest proces începe prin acceptarea propriei persoane și prin transformarea urei în iertare.

Lipsa negativității reprezintă comuniunea minții cu organismul.

Poate fi dificil să ierți, de aceea există terapeuți specializați în acest domeniu. Indiferent care ar fi motivul supărării, cât de necruțătoare ar fi fost experiența vieții noastre, iertarea merită să își facă loc în viețile noastre, căci doar așa ne vom putea vindeca.

Scapă de emoțiile negative, încarcă-te cu pozitivism și viața ta se va schimba enorm!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.