"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 + two =

3 + twenty =

Ai auzit vreodată de termenul înger pe pământ? Nu, nu sunt oameni fără de păcat, așa că poți fi chiar tu un înger!

loading...

Termenul de înger pe pământ te poate induce în eroare. Probabil că îți imaginezi o creatură înaripată, încununată cu o aură. Ei bine, nu la asta mă refer, în acest articol.

Adevăratul înger pe pământ

Un înger pe pământ, este de fapt o ființă umană, care se simte asemeni unui extraterestru, deoarece nu se poate adapta unui grup și nu reușește să fie sociabil, oricât ar încerca.

O explicație mai clară

Un înger pe pământ sau o creatură asemănătoare, își poate canaliza atributele pozitive, pentru a ajunge în locuri nebănuite. Poate că și tu ești un astfel de înger, însă nu ai luat în calcul trăsăturile unei astfel de ființe, până acum. Iată care sunt:

Simț artistic

Majoritatea îngerilor au o latură artistică dezvoltată, poate fi vorba despre sculptură, pictură sau chiar poezie. Orice formă de artă se poate încadra acestei caracteristici. Pentru ei, arata este o formă de exprimare.

Sunt ușor de copleșit

Cum abundă de energie, îngerii pe pământ pot fi ușor de copleșit. Uneori, această energie poate dezvolta și mai tare latura senzorială.

Sunt dependenți de iubire

Pentru îngeri, este complet normal să împrăștie iubire, în jurul lor. Acea iubire pură, lipsită de vreun interes.

Mereu tineri

Un înger pe pământ poate părea mai tânăr decât este și asta pentru că face față cu brio stresului și supărărilor, din viața de zi cu zi. Ei tratează viața cu iubire și asta primesc în schimb.

Oamenilor le place să stea în prezența ta

Majoritatea oamenilor apropiați ție, pur și simplu simt că nu pot exista fără tine. Dacă se aplică și în cazul tău, atunci este posibil să ai caracteristicile unui înger.

Sunt uneori iresponsabili

Poate un defect al îngerilor este acela că nu reușesc să fie responsabili. Acest fapt se datorează preocupării permanente de a le fi bine celor din jur.

Sunt independenți

Chiar dacă se confruntă cu multe responsabilități, îngerii rămân independenți. Un înger pe pământ nu va cere niciodată ajutorul, ci va încerca să ajute.

Nesiguranță

Fiind ființe oneste, se întâmplă de multe roi să fie răniți de cei din jur, deoarece consideră că cea ce oferă oamenilor din jur, se va întoarce înzecit. Este adevărat, doar că nu atunci când vor ei. Cum ajung să fie răniți, apare și nesiguranța.

Acceptarea

Îngerii acceptă oamenii așa cum sunt, sunt de cele mai multe ori deschiși și nu judecă.

Iubesc natura

Se încarcă de energie, din natură și consideră că aceasta este prima lor casă. Iubirea pentru natură este dusă la extremă.

Sunt intuitivi

Ei au abilitatea de a face imediat diferența între pozitiv și negativ. Văd pericolul de la distanță și iau decizii înțelepte.

Nu le este frică de singurătate

Pentru ei singurătatea nu reprezintă o pedeapsă, deoarece se pot bucura de propria persoană în liniște.

Sunt empatici

Îngerii pot simți ceea ce simt cei din jur și ajung chiar să își neglijeze propriile probleme, pentru a-i ajuta. Pentru ei, fericirea reprezintă ajutorul oferit oamenilor dragi.

Citește cum să iei legătura cu ingerul păzitor.

Evită conflictul

Aceste persoane unice, încearcă să stea cât mai departe de conflicte, ba chiar ajută oamenii să se împace. Pentru ei, conflictul este cea mai înaltă formă de energie negativă.

Descoperirea adevărului

Atunci când erai doar un copil, probabil că erai opusul colegilor de clasă, când ai devenit adolescent nu făceai ceea ce făceau toți prietenii tăi, iar la maturitate îți vine greu să găsești un cerc de prieteni. Nu este nimic greșit în toate astea, este posibil ca energia pe care o emani șă fie una angelică, pe care majoritatea oamenilor nu o pot percepe.

Te-ai fi gândit că poți fi un înger? Ei bine, caracteristicile enumerate mai sus te pot pune pe gânduri.

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.